Giriş Kayıt
Angus Strathie

Angus Strathie


Kostüm Tasarımcısı

Angus Strathie, kostüm tasarımcısı. Deadpool (2016), Kırmızı Değirmen (2001), Ölümsüz Aşk (2015), Aliens vs. Predator: Requiem (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.9 26,262
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 638,457

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 113,598
2015 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.8 6,333
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 918
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.1 332
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,028

Sır
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.9 33,125
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2011 Aile Kostüm Tasarımcısı    
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Diş Perisi
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 32,659
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 7
2009 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,821

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.7 98,476
2007 Macera Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 4,906

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.3 91,933

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,875

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 5.3 45,835

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 234,256
1997 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı    
1994 Belgesel Kostüm Tasarımcısı 5.9 26
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 21,303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017