Giriş Kayıt
Angus Strathie

Angus Strathie


Kostüm Tasarımcısı

Angus Strathie, kostüm tasarımcısı. Deadpool (2016), Kırmızı Değirmen (2001), Ölümsüz Aşk (2015), Aliens vs. Predator: Requiem (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Kostüm Tasarımcısı 8.1 20,875
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.1 590,375

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 107,473
2015 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.8 6,333
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 918
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.1 332
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,885

Sır
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.9 32,701
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2011 Aile Kostüm Tasarımcısı    
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Diş Perisi
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 31,825
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 7
2009 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,821

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.7 95,568
2007 Macera Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 4,906

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.3 89,990

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,875

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 5.3 45,208

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 230,280
1997 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı    
1994 Belgesel Kostüm Tasarımcısı 5.9 26
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 20,899
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017