Giriş Kayıt
Gary M. Strangis

Gary M. Strangis


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Gary M. Strangis, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. İntikam Yumruğu (1988), L.A. Law (1986), (1991) Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), (1994) Iron Will (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Strangis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 37,807

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi    
2004 Dram Yapımcı    
2003 Suç Yapımcı 7.1 737
1997 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 6,553
1994 Aile Yönetmen Asistanı 6.5 5,836
1993 Dram Yönetmen Asistanı    

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 46,087

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 26,172
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 37

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 643
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 803
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 3,518
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018