Giriş Kayıt
Gary M. Strangis

Gary M. Strangis


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Gary M. Strangis, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. İntikam Yumruğu (1988), L.A. Law (1986), (1991) Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), (1994) Iron Will (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Strangis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 36,366

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi    
2004 Dram Yapımcı    
2003 Suç Yapımcı 7.1 737
1997 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 6,149
1994 Aile Yönetmen Asistanı 6.5 5,836
1993 Dram Yönetmen Asistanı    

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 44,297

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 24,713
1990 Komedi Yönetmen Asistanı    

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 643
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 803
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 3,129
Dizi Altyazıları
Fargo (5,829) Arrow (5,276) The Flash (4,491) American Gods (4,196) The 100 (3,999) 12 Monkeys (3,089) Better Call Saul (2,949) Supernatural (2,659) Game of Thrones (2,589) Lucifer (2,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017