Giriş Kayıt
Richard Strange

Richard Strange


Oyuncu, Müzisyen

Richard Strange, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Mürekkep Yürek (2008), (1989) Batman (1989), (2007) Mister Lonely (2007), (2013) Believe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Müzik 4.5 308
2014 Dram Oyuncu 3.2 202
2013 Dram Oyuncu 5.6 557

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Oyuncu 6.3 8,492
2012 Belgesel Oyuncu 7.5 13

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 373,222

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 64,865
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 280
2007 Komedi Oyuncu 6.4 6,224

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 343,445
2000 Gerilim Oyuncu 5.5 170

Cennet Oteli
1999 Komedi Oyuncu 6.1 7,871
1999 Macera Oyuncu    

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 155,346
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 291,373
1989 Komedi Oyuncu 6.5 564
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1986 Suç Oyuncu 7.4 10,116
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017