Giriş Kayıt
Richard Strange

Richard Strange


Oyuncu, Müzisyen

Richard Strange, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Mürekkep Yürek (2008), (1989) Batman (1989), (2007) Mister Lonely (2007), (2013) Believe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 3.2 202
2013 Dram Oyuncu 5.6 557

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Oyuncu 6.3 7,973
2012 Dram Müzik    
2012 Belgesel Oyuncu 7.5 13

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 352,418

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 62,684
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 280
2007 Komedi Oyuncu 6.4 6,224

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 328,917
2000 Gerilim Oyuncu 5.5 170
1999 Komedi Oyuncu 6.1 7,871
1999 Macera Oyuncu    

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 150,410
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 280,498
1989 Komedi Oyuncu 6.5 564
1987 Suç Oyuncu 7.0 218
1986 Suç Oyuncu 7.4 10,116
Dizi Altyazıları
The Flash (7,127) Into the Badlands (3,396) Legion (3,288) Black Sails (2,421) Arrow (2,152) Vikings (1,825) Legends of Tomorrow (1,798) 24: Legacy (1,727) Iron Fist (1,614) Game of Thrones (1,531)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017