Giriş Kayıt
Jan-Olof Strandberg

Jan-Olof Strandberg (91)


Oyuncu

Gabriel Johan-Olof Strandberg, 09 Eylül 1926 Stockholm, İsveç doğumlu oyuncu. Sadakatsiz (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gabriel Johan-Olof Strandberg
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1926
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakatsiz
2000 74 Dram Oyuncu 7.5 2,825
1989 63 Animasyon Oyuncu 7.5 995

Kurban
1986 60 Dram Oyuncu 8.2 15,858
1982 56 Macera Oyuncu 7.1 431
1970 44 Oyuncu    
1964 38 Komedi Oyuncu 5.7 1,240
1956 30 Dram Oyuncu    
1953 27 Dram Oyuncu 7.1 51
Film Altyazıları
Baywatch (12,176) 6 Days (2,839) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,769) Dangal (2,390) Dunkirk (1,822) Lady Macbeth (1,346) King Arthur: Legend of the Sword (1,207) Security (1,201) Wakefield (1,106) Alien: Covenant (1,000)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,398) Rick and Morty (4,696) The Defenders (3,499) The Strain (3,174) Suits (2,044) Mr. Mercedes (1,402) Preacher (1,334) The Last Ship (1,259) Fargo (1,239) The Sinner (1,169)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017