Giriş Kayıt
Trevor Strand

Trevor Strand (42)


Görsel Efekt

Trevor Strand, 13 Mart 1975 Surrey, British Columbia, Kanada doğumlu görsel efekt. (2007) Boş Oda (2007), (2006) Kelebek Etkisi 2 (2006), (2006) Blade: The Series (2006), (2006) Sarı Saçlı Çocuk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1975
Doğum Yeri: Surrey, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Oyunları
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 201,327

Gözüm Üzerinizde
2012 37 Komedi Görsel Efekt 5.7 111,155

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 288,439

Hayat Ağacı
2011 36 Dram Görsel Efekt 6.8 149,004

Ölümsüzler
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 147,036

Son Durak 5
2011 36 Korku Görsel Efekt 5.9 91,916
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 210,742

Çığlık 4
2011 36 Korku Görsel Efekt 6.2 112,305

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,886

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 109,419

Boş Oda
2007 32 Korku Görsel Efekt 6.2 85,452

Kılavuz
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 39,382

Kelebek Etkisi 2
2006 31 Korku Görsel Efekt 4.4 30,820

Şehrin Adamı
2006 31 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 31 Suç Görsel Efekt 5.8 51,825
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 4,349

Seksi Futbolcu
2006 31 Komedi Görsel Efekt 6.4 128,382
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Macera Görsel Efekt    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 31 Korku Görsel Efekt 6.5 2,136

Aile
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 42,115

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görsel Efekt 7.6 9,960
2004 29 Komedi Görsel Efekt 5.0 66,636

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,372
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 28 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440

Noel Baba 2
2002 27 Komedi Görsel Efekt 5.6 40,578

Balistik
2002 27 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,280

Cehennemden Mektuplar
2001 26 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 27,374
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,232

Dük
1999 24 Komedi Görsel Efekt 4.7 370
1998 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,257

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 72,074
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018