Giriş Kayıt
Trevor Strand

Trevor Strand (42)


Görsel Efekt

Trevor Strand, 13 Mart 1975 Surrey, British Columbia, Kanada doğumlu görsel efekt. (2007) Boş Oda (2007), (2006) Kelebek Etkisi 2 (2006), (2006) Blade: The Series (2006), (2006) Sarı Saçlı Çocuk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1975
Doğum Yeri: Surrey, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Oyunları
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 195,770

Gözüm Üzerinizde
2012 37 Komedi Görsel Efekt 5.7 108,787

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 280,557

Hayat Ağacı
2011 36 Dram Görsel Efekt 6.8 144,752

Ölümsüzler
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 143,839

Son Durak 5
2011 36 Korku Görsel Efekt 5.9 88,819
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 206,337

Çığlık 4
2011 36 Korku Görsel Efekt 6.2 109,365

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,376

Uzay Patileri
2009 34 Macera Görsel Efekt    

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 106,842

Boş Oda
2007 32 Korku Görsel Efekt 6.2 83,303

Kılavuz
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,608

Kelebek Etkisi 2
2006 31 Dram Görsel Efekt 4.4 30,296

Şehrin Adamı
2006 31 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 31 Suç Görsel Efekt 5.8 51,524
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 4,349

Seksi Futbolcu
2006 31 Komedi Görsel Efekt 6.4 124,062
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Macera Görsel Efekt    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 31 Korku Görsel Efekt 6.5 2,136

Aile
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,190

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görsel Efekt 7.6 9,737
2004 29 Komedi Görsel Efekt 5.0 63,921

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,779
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 28 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440

Noel Baba 2
2002 27 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,729

Balistik
2002 27 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,851

Cehennemden Mektuplar
2001 26 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 26,698
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,750

Dük
1999 24 Komedi Görsel Efekt 4.7 370
1998 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,105

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 69,243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017