Giriş Kayıt
Trevor Strand

Trevor Strand (42)


Görsel Efekt

Trevor Strand, 13 Mart 1975 Surrey, British Columbia, Kanada doğumlu görsel efekt. (2007) Boş Oda (2007), (2006) Kelebek Etkisi 2 (2006), (2006) Blade: The Series (2006), (2006) Sarı Saçlı Çocuk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1975
Doğum Yeri: Surrey, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Oyunları
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,563

Gözüm Üzerinizde
2012 37 Komedi Görsel Efekt 5.7 107,407

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 276,381

Hayat Ağacı
2011 36 Dram Görsel Efekt 6.8 142,298

Ölümsüzler
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 141,999

Son Durak 5
2011 36 Korku Görsel Efekt 5.9 87,299
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 203,490

Çığlık 4
2011 36 Korku Görsel Efekt 6.2 107,840

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 179,050

Uzay Patileri
2009 34 Macera Görsel Efekt    

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 105,351

Boş Oda
2007 32 Korku Görsel Efekt 6.2 81,640

Kılavuz
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,212

Kelebek Etkisi 2
2006 31 Dram Görsel Efekt 4.4 29,797
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 4,211

Şehrin Adamı
2006 31 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 31 Suç Görsel Efekt 5.8 50,885

Seksi Futbolcu
2006 31 Komedi Görsel Efekt 6.4 121,870
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Macera Görsel Efekt    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 31 Korku Görsel Efekt 6.5 2,136

Aile
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,674

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görsel Efekt 7.6 9,663
2004 29 Komedi Görsel Efekt 5.0 62,331

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,968
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 28 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440

Noel Baba 2
2002 27 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,729

Balistik
2002 27 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,851

Cehennemden Mektuplar
2001 26 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 26,277
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,520
1999 24 Komedi Görsel Efekt 4.7 370
1998 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,105

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,684
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017