Giriş Kayıt
Trevor Strand

Trevor Strand (42)


Görsel Efekt

Trevor Strand, 13 Mart 1975 Surrey, British Columbia, Kanada doğumlu görsel efekt. (2007) Boş Oda (2007), (2006) Kelebek Etkisi 2 (2006), (2006) Blade: The Series (2006), (2006) Sarı Saçlı Çocuk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1975
Doğum Yeri: Surrey, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Oyunları
2013 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,924

Gözüm Üzerinizde
2012 37 Komedi Görsel Efekt 5.7 108,422

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 279,318

Hayat Ağacı
2011 36 Dram Görsel Efekt 6.8 144,085

Ölümsüzler
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 143,338

Son Durak 5
2011 36 Korku Görsel Efekt 5.9 88,382
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 205,623

Çığlık 4
2011 36 Korku Görsel Efekt 6.2 108,920

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,726

Uzay Patileri
2009 34 Macera Görsel Efekt    

Avustralya
2008 33 Macera Görsel Efekt 6.6 106,448

Boş Oda
2007 32 Korku Görsel Efekt 6.2 82,910

Kılavuz
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,484

Kelebek Etkisi 2
2006 31 Dram Görsel Efekt 4.4 30,296

Şehrin Adamı
2006 31 Komedi Görsel Efekt 5.6 6,550
2006 31 Suç Görsel Efekt 5.8 51,263
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 4,346

Seksi Futbolcu
2006 31 Komedi Görsel Efekt 6.4 123,400
2006 31 Aksiyon Görsel Efekt    
2006 Macera Görsel Efekt    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 31 Korku Görsel Efekt 6.5 2,136

Aile
2006 Korku Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,041

Korkunun Ustaları
2005 Korku Görsel Efekt 7.6 9,737
2004 29 Komedi Görsel Efekt 5.0 63,443

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,569
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

İyi Evlat!
2003 28 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,440

Noel Baba 2
2002 27 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,729

Balistik
2002 27 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,851

Cehennemden Mektuplar
2001 26 Korku Görsel Efekt 4.6 2,418
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 26,588
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,674

Dük
1999 24 Komedi Görsel Efekt 4.7 370
1998 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,105

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017