Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.4 22,477
2017 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,988
2015 Biyografi Yapımcı 8.9 238,146
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 166,780
2013 Korku Yönetmen 7.2 31,734
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 42,288
2011 Dram Yönetmen 7.8 95,533
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 104,129
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,621
2009 Dram Yönetmen 7.7 42,469
2008 Dram Yönetmen 8.4 195,949
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,730
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 347,065
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,969

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,997

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 35,538
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 55,959
1998 Dram Yönetmen 7.1 63,506
1996 Dram Yönetmen 8.1 288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018