Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.5 751
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 156,697
2013 Korku Yönetmen 7.2 30,127
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 40,893
2011 Dram Yönetmen 7.8 91,797
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 100,272
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,598
2009 Dram Yönetmen 7.7 41,490
2008 Dram Yönetmen 8.4 188,922
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,223
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 330,849
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,206

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,594

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 32,851
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 54,200
1998 Dram Yönetmen 7.1 60,816
1996 Dram Yönetmen 7.8 223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017