Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 3,651
2017 Aksiyon Yönetmen 7.4 3,035
2015 Biyografi Yapımcı 8.9 223,191
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 162,342
2013 Korku Yönetmen 7.2 31,178
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 41,812
2011 Dram Yönetmen 7.8 94,261
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 102,781
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,621
2009 Dram Yönetmen 7.7 42,084
2008 Dram Yönetmen 8.4 193,398
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,592
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 341,336
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,679

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,878

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 34,602
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 55,350
1998 Dram Yönetmen 7.1 62,537
1996 Dram Yönetmen 8.1 288
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017