Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.4 28,382
2017 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,297
2015 Biyografi Yapımcı 8.9 251,416
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 172,298
2013 Korku Yönetmen 7.2 32,345
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 42,795
2011 Dram Yönetmen 7.8 97,176
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 105,499
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,621
2009 Dram Yönetmen 7.7 42,826
2008 Dram Yönetmen 8.4 198,700
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,907
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 353,924
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,261

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,157

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 36,442
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 56,662
1998 Dram Yönetmen 7.1 64,566
1996 Dram Yönetmen 8.1 288
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018