Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.4 26,641
2017 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 4,163
2015 Biyografi Yapımcı 8.9 245,649
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 169,530
2013 Korku Yönetmen 7.2 32,094
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 42,568
2011 Dram Yönetmen 7.8 96,410
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 104,933
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,621
2009 Dram Yönetmen 7.7 42,670
2008 Dram Yönetmen 8.4 197,464
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,819
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 350,565
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,137

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,075

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 36,051
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 56,351
1998 Dram Yönetmen 7.1 64,050
1996 Dram Yönetmen 8.1 288
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018