Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 153,933
2013 Korku Yönetmen 7.3 29,821
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 40,598
2011 Dram Yönetmen 7.8 90,504
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 99,312
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,556
2009 Dram Yönetmen 7.7 41,235
2008 Dram Yönetmen 8.5 187,240
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 30,083
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 327,342
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,026

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,500

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 32,454
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 53,741
1998 Dram Yönetmen 7.1 60,180
1996 Dram Yönetmen 7.8 223
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017