Giriş Kayıt
David Straiton

David Straiton


Yönetmen, Yapımcı

David Straiton, yönetmen, yapımcı. Doktor House (2004), Life (2007), Hemlock Grove (2013), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 150,708
2013 Korku Yönetmen 7.3 29,489
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,681

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 40,167
2011 Dram Yönetmen 7.8 87,745
2009 Dram Yönetmen 7.3 8,825
2009 Komedi Yönetmen 8.3 98,163
2009 Dram Yönetmen 7.2 2,556
2009 Dram Yönetmen 7.7 40,958
2008 Dram Yönetmen 8.5 185,297
2007 Suç Yönetmen    
2007 Suç Yönetmen 8.3 29,932
2005 Dram Yönetmen 5.5 117

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 323,076
2004 Dram Yönetmen    
2003 Suç Yönetmen 7.6 19,820

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,398

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Yönetmen 7.5 31,962
2000 Dram Yönetmen 8.5 1,152

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 53,205
1998 Dram Yönetmen 7.1 59,505
1996 Dram Yönetmen 7.8 223
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017