Giriş Kayıt
Austin Stout

Austin Stout (29)


Oyuncu

Austin Stout, 21 Kasım 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 8 Çılgın Gece (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Çılgın Gece
2002 14 Animasyon Oyuncu 5.3 19,481

Mart Kedileri
2001 13 Komedi Oyuncu 5.3 15,518

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 67,462
1998 10 Aile Oyuncu    
1996 8 Komedi Oyuncu 6.9 102,583
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018