Giriş Kayıt
Austin Stout

Austin Stout (28)


Oyuncu

Austin Stout, 21 Kasım 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 8 Çılgın Gece (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Çılgın Gece
2002 14 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Mart Kedileri
2001 13 Komedi Oyuncu 5.3 15,518

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 61,663
1998 10 Aile Oyuncu    
1996 8 Komedi Oyuncu 6.8 93,413
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017