Giriş Kayıt
Austin Stout

Austin Stout (28)


Oyuncu

Austin Stout, 21 Kasım 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. 8 Çılgın Gece (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8 Çılgın Gece
2002 14 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Mart Kedileri
2001 13 Komedi Oyuncu 5.3 15,518

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 62,018
1998 10 Aile Oyuncu    
1996 8 Komedi Oyuncu 6.8 94,081
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017