Giriş Kayıt
Malcolm Storry

Malcolm Storry (69)


Oyuncu

Malcolm Storry, 13 Ocak 1948 Hull, Humberside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Living and the Dead (2016), The Shadow Line (2011), Babam İçin (2011), Under Suspicion (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1948
Doğum Yeri: Hull, Humberside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,032
2014 Tarihi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.6 3,380
2012 64 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2011 Oyuncu 8.3 2,967

Babam İçin
2011 63 Dram Oyuncu 6.9 2,787
2009 61 Suç Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 3.8 208
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,093
2004 56 Dram Oyuncu 6.9 299
2001 53 Dram Oyuncu 6.5 592

Az Şey Bilen Adam
1997 49 Komedi Oyuncu 6.6 24,200
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,679

Kırmızı Leke
1995 47 Dram Oyuncu 5.2 12,546

Son Mohikan
1992 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 121,423
1991 43 Suç Oyuncu 6.5 2,545

Prenses Gelin
1987 39 Macera Oyuncu 8.1 316,817
1982 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 21,011
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017