Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Wayne Stone

Wayne Stone


Oyuncu

Wayne Stone, oyuncu. Yokedici (1984), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Mavi Korku (1999), Kasabanın Cadıları (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Taşıma Bölümü 8.1 135,447

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 83,813
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 37,425

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 171,951
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.8 206
2001 Dram Taşıma Bölümü 8.8 94,564

Mavi Korku
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 101,531

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,520

Benim Devim
1998 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 5,849
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 12,469
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.9 38,797

Yedi
1995 Suç Taşıma Bölümü 8.6 1,067,362

Tehdit
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 92,703

Sadece Sen
1994 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 15,955

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.5 6,743
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 7,519
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 7,624
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 6,608
1991 Dram Taşıma Bölümü 7.5 12,245

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 296,711

Ölü Ozanlar Derneği
1989 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 286,998
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.2 3,675

Taşrada
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 2,299

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 21,274

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 27,153
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 6,830

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 49,120

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 5,215

Yokedici
1984 Aksiyon Oyuncu
Taşıma Bölümü
8.0 622,845
1980 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017