Giriş Kayıt
Wayne Stone

Wayne Stone


Oyuncu

Wayne Stone, oyuncu. Yokedici (1984), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Mavi Korku (1999), Kasabanın Cadıları (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Taşıma Bölümü 8.1 136,954

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 84,499
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 37,767

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 173,720
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.8 206
2001 Dram Taşıma Bölümü 8.8 96,018

Mavi Korku
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 102,664

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,520

Benim Devim
1998 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 5,849
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 12,469
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.9 39,476

Yedi
1995 Suç Taşıma Bölümü 8.6 1,087,917

Tehdit
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 93,480

Sadece Sen
1994 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 16,115

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.5 6,903
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 7,630
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 7,923
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 6,608
1991 Dram Taşıma Bölümü 7.4 12,432

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 303,035

Ölü Ozanlar Derneği
1989 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 291,105
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.2 3,675

Taşrada
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 2,299

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 21,668

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 27,518
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,021

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 49,785

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 5,215

Yokedici
1984 Aksiyon Oyuncu
Taşıma Bölümü
8.0 633,281
1980 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 667
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017