Giriş Kayıt
Wayne Stone

Wayne Stone


Oyuncu

Wayne Stone, oyuncu. Yokedici (1984), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Mavi Korku (1999), Kasabanın Cadıları (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Taşıma Bölümü 8.1 139,952

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 86,008
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 38,443

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 177,161
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.8 206
2001 Dram Taşıma Bölümü 8.7 99,074

Mavi Korku
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 104,778

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,849

Benim Devim
1998 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 5,849
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 12,469
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.9 41,036

Yedi
1995 Suç Taşıma Bölümü 8.6 1,124,105

Tehdit
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 95,070

Sadece Sen
1994 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 16,634

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.5 6,903
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 7,828
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 8,250
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 6,851
1991 Dram Taşıma Bölümü 7.4 12,859

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 313,851

Ölü Ozanlar Derneği
1989 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 298,365
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.2 3,675

Taşrada
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 2,356

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 22,199

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 28,475
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,101

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 51,231

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 5,470

Yokedici
1984 Aksiyon Oyuncu
Taşıma Bölümü
8.0 652,055
1980 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017