Giriş Kayıt
Natalie Stone

Natalie Stone (41)


Oyuncu

Natalie Dina Abraham, 17 Kasım 1976 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Deniz Altında 30,000 Fersah (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Natalie Dina Abraham
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1976
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Komedi Oyuncu 4.9 173
2014 38 Korku Oyuncu 3.8 80
2011 35 Dram Oyuncu 6.8 582
2011 35 Dram Oyuncu    
2008 32 Aksiyon Oyuncu    
2008 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 124

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 31 Aksiyon Oyuncu    
2006 30 Dram Oyuncu 3.3 276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017