Giriş Kayıt
Michael Stone

Michael Stone


Müzisyen, Sesler

Michael Stone, müzisyen, sesler. Dangalakların İntikamı 2 (1987), Kelebekler Hürdür (1972), 12:01 (1993), Simon & Simon (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Stone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Sesler    
1997 Komedi Sesler    
1996 Belgesel Sesler    
1993 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 3,417
1992 Belgesel Sesler    

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Müzik 6.7 25,554
1990 Komedi Sesler 8.0 4,051
1990 Aksiyon Müzik 7.6 2,067
1989 Aksiyon Sesler 7.4 15,125
1989 Komedi Müzik 1.9 10,857
1988 Belgesel Sesler    
1988 Fantastik Müzik 6.7 4,884

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Müzik 4.9 11,161
1984 Dram Sesler 4.9 2,822
1984 Komedi Müzik 4.7 3,173

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Müzik 7.9 9,829
1982 Dram Sesler 6.9 2,240
1981 Aksiyon Müzik 7.1 3,126

Kelebekler Hürdür
1972 Komedi Müzik 7.2 3,530
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,139) Kidnap (4,164) The Fate of the Furious (3,966) The Boss Baby (2,759) Contratiempo (1,894) Dangal (1,728) The Great Wall (1,510) The LEGO Batman Movie (1,334) Get Out (1,322) The Shack (1,151)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,652) American Gods (5,870) Fargo (4,841) Lucifer (4,774) The 100 (2,887) Into the Badlands (2,876) Arrow (2,614) Twin Peaks (2,051) The Flash (1,907) 12 Monkeys (1,854)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017