Giriş Kayıt
Michael Stone

Michael Stone


Müzisyen, Sesler

Michael Stone, müzisyen, sesler. Dangalakların İntikamı 2 (1987), Kelebekler Hürdür (1972), 12:01 (1993), Simon & Simon (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Stone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Sesler    
1997 Komedi Sesler    
1996 Belgesel Sesler    
1993 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 3,417
1992 Belgesel Sesler    

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Müzik 6.7 25,554
1990 Komedi Sesler 8.0 4,071
1990 Aksiyon Müzik 7.6 2,067
1989 Aksiyon Sesler 7.4 15,216
1989 Komedi Müzik 1.9 10,913
1988 Belgesel Sesler    
1988 Fantastik Müzik 6.7 4,884

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Müzik 4.9 11,249
1984 Dram Sesler 5.0 2,935
1984 Komedi Müzik 4.7 3,173

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Müzik 7.9 9,829
1982 Dram Sesler 6.9 2,245
1981 Aksiyon Müzik 7.1 3,153

Kelebekler Hürdür
1972 Komedi Müzik 7.2 3,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017