Giriş Kayıt
Lee Stollman

Lee Stollman


Yapımcı

Lee Stollman, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), Du zi deng dai (2004), (1994) Ucuz Roman (1994), (1995) Dört Oda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Yapımcı 7.5 210
2017 Dram 6.2 45

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 171,903

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Yapımcı 6.8 352,110

Belalı Rehine
2013 Komedi Yapımcı 5.8 14,199

Kaçış
2011 Aksiyon Yapımcı 5.1 69,039

Ateşli Gençlik
2009 Komedi 6.5 68,278

Görüşme
2007 Dram 6.9 12,262

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 7.3 65,828
2004 Komedi 7.3 838
2001 Aksiyon 5.9 38,317
1998 Dram 6.6 2,411
1997 Suç 7.5 262,153

Can Dostum
1997 Dram 8.3 692,649

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi 6.7 85,074

Ucuz Roman
1994 Suç 8.9 1,486,994
Dizi Altyazıları
Vikings (11,847) Shameless (6,900) Black Mirror (5,664) The Flash (4,099) Star Trek: Discovery (2,296) The Big Bang Theory (1,432) Bron/Broen (1,126) Supergirl (1,085) Black Lightning (1,053) Stranger Things (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018