Giriş Kayıt
Lee Stollman

Lee Stollman


Yapımcı

Lee Stollman, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), Du zi deng dai (2004), (1994) Ucuz Roman (1994), (1995) Dört Oda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Yapımcı    

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Yapımcı 6.4 154,204

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Yapımcı 6.8 328,629

Belalı Rehine
2013 Komedi Yapımcı 5.8 13,276

Kaçış
2011 Aksiyon Yapımcı 5.0 66,568

Ateşli Gençlik
2009 Komedi 6.5 66,132

Görüşme
2007 Dram 6.9 12,262

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 7.3 64,197
2004 Komedi 7.3 838
2001 Aksiyon 5.9 38,317
1998 Dram 6.6 2,357
1997 Suç 7.5 248,626

Can Dostum
1997 Dram 8.3 640,224

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi 6.7 80,899

Ucuz Roman
1994 Suç 8.9 1,389,308
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017