Giriş Kayıt
Lee Stollman

Lee Stollman


Yapımcı

Lee Stollman, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), Du zi deng dai (2004), (1994) Ucuz Roman (1994), (1995) Dört Oda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Dram    

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 162,297

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Yapımcı 6.8 339,568

Belalı Rehine
2013 Komedi Yapımcı 5.8 13,681

Kaçış
2011 Aksiyon Yapımcı 5.1 67,812

Ateşli Gençlik
2009 Komedi 6.5 67,210

Görüşme
2007 Dram 6.9 12,262

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 7.3 64,969
2004 Komedi 7.3 838
2001 Aksiyon 5.9 38,317
1998 Dram 6.6 2,357
1997 Suç 7.5 254,633

Can Dostum
1997 Dram 8.3 664,098

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi 6.7 82,795

Ucuz Roman
1994 Suç 8.9 1,435,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017