Giriş Kayıt
Lee Stollman

Lee Stollman


Yapımcı

Lee Stollman, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), Du zi deng dai (2004), (1994) Ucuz Roman (1994), (1995) Dört Oda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Yapımcı 6.3 54,176
2017 Dram 5.1 107

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Yapımcı 6.3 184,213

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Yapımcı 6.8 365,562

Belalı Rehine
2013 Komedi Yapımcı 5.8 14,812

Kaçış
2011 Aksiyon Yapımcı 5.1 69,903

Ateşli Gençlik
2009 Komedi 6.5 68,869

Görüşme
2007 Dram 6.9 12,262

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 7.3 66,359
2004 Komedi 7.3 838
2001 Aksiyon 5.9 40,494
1998 Dram 6.6 2,411
1997 Suç 7.5 266,970

Can Dostum
1997 Dram 8.3 714,348

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi 6.7 86,409

Ucuz Roman
1994 Suç 8.9 1,529,389
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018