Giriş Kayıt
Yuriy Stoyanov

Yuriy Stoyanov (59)


Oyuncu

Yuriy Stoyanov, 10 Temmuz 1957 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. 12 (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: J. Stojanov
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 59 Dram Oyuncu    
2015 58 Dram Oyuncu 5.7 147
2013 56 Komedi Oyuncu 3.0 271

Karlar Kraliçesi
2012 55 Animasyon Oyuncu 5.3 1,184
2012 55 Dram Oyuncu    
2012 55 Komedi Oyuncu 4.3 276
2011 54 Animasyon Oyuncu 3.3 92
2008 51 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,291
2007 50 Suç Oyuncu 7.8 11,717
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017