Giriş Kayıt
John Stoddart

John Stoddart


Yapım Tasarımcısı

John Stoddart, yapım tasarımcısı. Özgürlük Yolu (2010), Sivrisinek Sahili (1986), Korkusuz (1993), Çocuklarım İçin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Yolu
2010 Macera Yapım Tasarımcısı 7.3 93,738

Çocuklarım İçin
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 5,447
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 4.8 288

Cennet Mahkumları
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 4,304

Son Dans
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 3,359
1994 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 3,019

Korkusuz
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 17,800

Kahraman Kan
1989 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 4,846

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 22,929
1986 Tarihi Yapım Tasarımcısı 6.2 92
1983 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 556
1978 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017