Giriş Kayıt
Sara Stockbridge

Sara Stockbridge


Oyuncu

Sara Stockbridge, Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2009) Boşluk (2009), (2002) Örümcek (2002), (1992) Split Second (1992), (2002) Tipping the Velvet (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sarah Stockbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boşluk
2009 Dram Oyuncu 7.3 51,288
2008 Aile Oyuncu    

Örümcek
2002 Dram Oyuncu 6.8 31,422
2002 Dram Oyuncu 8.0 5,675

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Oyuncu 6.7 187,558
2000 Müzik Oyuncu    
1997 Macera Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.3 1,023

Vampirle Görüşme
1994 Dram Oyuncu 7.6 253,518
1993 Komedi Oyuncu 7.4 132
1992 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,883
1992 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,760
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017