Giriş Kayıt
David Stinnett

David Stinnett


Görsel Efekt, Özel Efekt, Makyaj

David Stinnett, görsel efekt, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 970,640
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 176,994
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 Animasyon Görsel Efekt    
2002 Komedi Görsel Efekt 4.1 1,243
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 1,048

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.8 173,773

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,265
1996 Korku Animasyon 5.1 16,014

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.1 97,258
1995 Korku Makyaj 4.0 5,371

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 17,900
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.7 34,936
1992 Dram Makyaj 6.1 2,480

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 829,899

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Makyaj 5.0 28,370

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.8 35,617
1990 Korku Özel Efekt 5.3 636

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.1 99,934

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 17,314
1989 Korku Özel Efekt 4.0 214
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018