Giriş Kayıt
David Stinnett

David Stinnett


Görsel Efekt, Özel Efekt, Makyaj

David Stinnett, görsel efekt, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 961,503
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 175,594
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 Animasyon Görsel Efekt    
2002 Komedi Görsel Efekt 4.1 1,243
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 1,048

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.8 172,628

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,250
1996 Korku Animasyon 5.1 15,761

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.1 95,823
1995 Korku Makyaj 4.0 5,371

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 17,900
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.7 34,534
1992 Dram Makyaj 6.1 2,480

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 820,225

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Makyaj 5.0 28,287

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.8 35,512
1990 Korku Özel Efekt 5.3 636

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.1 98,971

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 17,079
1989 Korku Özel Efekt 4.0 214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017