Giriş Kayıt
David Stinnett

David Stinnett


Görsel Efekt, Özel Efekt, Makyaj

David Stinnett, görsel efekt, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,932
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 169,827
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 Animasyon Görsel Efekt    
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 1,028

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.8 167,675

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,386
1996 Korku Animasyon 5.1 14,810

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.0 90,857
1995 Korku Makyaj 4.0 5,371

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 17,132
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.7 33,375
1992 Dram Makyaj 6.1 2,480

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 785,031

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Makyaj 5.0 26,222

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.7 33,002
1990 Korku Özel Efekt 5.3 636

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Özel Efekt 7.1 94,850
1989 Komedi Çeşitli 8.0 16,154
1989 Korku Özel Efekt 4.0 214
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017