Giriş Kayıt
Charlotte Stewart

Charlotte Stewart (76)


Oyuncu

Charlotte Elizabeth Stewart, 27 Şubat 1941 Yuba City, California, ABD doğumlu oyuncu. Silgi Kafa (1977), Slums of Beverly Hills (1998), (1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1974) Küçük Ev (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charlotte Elizabeth Stewart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1941
Doğum Yeri: Yuba City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Charlotte Considine
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 73 Dram Oyuncu 8.0 3,269

Yeraltı Canavarı 3
2001 60 Aksiyon Oyuncu    
1998 57 Komedi Oyuncu 6.6 9,810

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 51 Korku Oyuncu 7.2 65,556

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 130,290

Yeraltı Canavarı
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 97,537
1989 Komedi Oyuncu 7.0 3,806
1984 43 Komedi Oyuncu 5.8 2,357
1984 Dram Oyuncu 6.6 3,165
1981 40 Komedi Oyuncu 6.6 3,339

Silgi Kafa
1977 36 Korku Oyuncu 7.4 77,990
1976 Dram Oyuncu    

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,932
1974 Dram Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,731
1970 29 Komedi Oyuncu 6.9 3,268

Gençlerin sakasi yok
1968 27 Komedi Oyuncu 5.6 1,559
1965 24 Dram Oyuncu 7.1 1,189
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,034
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,701
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017