Giriş Kayıt
Charlotte Stewart

Charlotte Stewart (76)


Oyuncu

Charlotte Elizabeth Stewart, 27 Şubat 1941 Yuba City, California, ABD doğumlu oyuncu. Silgi Kafa (1977), Slums of Beverly Hills (1998), (1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1974) Küçük Ev (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charlotte Elizabeth Stewart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1941
Doğum Yeri: Yuba City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Charlotte Considine
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeraltı Canavarı 3
2001 60 Aksiyon Oyuncu    
1998 57 Komedi Oyuncu 6.6 9,508

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 51 Korku Oyuncu 7.2 58,616

İkiz Tepeler
1990 Dram Oyuncu 8.9 117,674

Yeraltı Canavarı
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 94,169
1989 Komedi Oyuncu 7.0 3,598
1984 43 Komedi Oyuncu 5.8 2,357
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,896
1981 40 Komedi Oyuncu 6.6 3,339

Silgi Kafa
1977 36 Fantastik Oyuncu 7.4 73,720
1976 Dram Oyuncu    

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,455
1974 Dram Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,580
1970 29 Komedi Oyuncu 6.9 3,092

Gençlerin sakasi yok
1968 27 Komedi Oyuncu 5.6 1,470
1965 24 Dram Oyuncu 7.1 1,189
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,764
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,503
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017