Giriş Kayıt
Charlotte Stewart

Charlotte Stewart (77)


Oyuncu

Charlotte Elizabeth Stewart, 27 Şubat 1941 Yuba City, California, ABD doğumlu oyuncu. Silgi Kafa (1977), Slums of Beverly Hills (1998), (1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1974) Küçük Ev (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charlotte Elizabeth Stewart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1941
Doğum Yeri: Yuba City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Charlotte Considine
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 73 Dram Oyuncu 7.8 5,042

Yeraltı Canavarı 3
2001 60 Aksiyon Oyuncu    
1998 57 Komedi Oyuncu 6.6 10,453

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 51 Korku Oyuncu 7.2 71,692

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 142,594

Yeraltı Canavarı
1990 49 Komedi Oyuncu 7.2 102,760
1989 Komedi Oyuncu 7.0 4,184
1984 43 Komedi Oyuncu 5.8 2,357
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,468
1981 40 Komedi Oyuncu 6.6 3,339

Silgi Kafa
1977 36 Korku Oyuncu 7.4 84,167

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,639
1974 Dram Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,948
1970 29 Komedi Oyuncu 6.9 3,519

Gençlerin sakasi yok
1968 27 Komedi Oyuncu 5.6 1,559
1965 24 Dram Oyuncu 7.1 1,189
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,480
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,002
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018