Giriş Kayıt
April Stewart

April Stewart (49)


Oyuncu

April Stewart, 08 Şubat 1968 Truckee, California, ABD doğumlu oyuncu. (2015) Sünger Bob Kare Pantolon (2015), (2011) Megan Kayıp (2011), (2013) Marvel - Yenilmezler Birliği (2013), (2010) God of War III (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1968
Doğum Yeri: Truckee, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Gracie Lazar | Jane Smith
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu    

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 47 Animasyon Oyuncu 6.0 36,716
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 9.5 103

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 4,249
2013 Aksiyon Oyuncu 9.4 10,629
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 210

Oyunbozan Ralph
2012 44 Animasyon Oyuncu 7.8 287,002
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,294
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 222

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 302

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.6 70,594

Görevimiz Tehlike 4
2011 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 379,304
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 8,501

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 43 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 10

Megan Kayıp
2011 43 Suç Oyuncu 4.9 6,308
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 408
2010 Aksiyon Oyuncu 9.1 3,197
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,172
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,296
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.3 15
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 123
2008 40 Animasyon Oyuncu    

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 7,925
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 327
2007 Macera Oyuncu 5.7 39
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 22,261
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 629
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 929
1997 Animasyon Oyuncu 8.8 255,982
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017