Giriş Kayıt
Tom Stevens

Tom Stevens (76)


Editör, Sesler

Tom Stevens, 08 Kasım 1935 doğumlu editör, sesler. The Andy Griffith Show (1960), The Bat People (1974), Hawaii Five-O (1968), (1981) Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.03 Haziran 2012 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1935
Ölüm Tarihi: 03 Haziran 2012
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 59 Komedi Sesler 4.1 5,705
1994 59 Komedi Sesler 6.2 10,579

Kusursuz Dünya
1993 58 Suç Sesler 7.5 59,892
1992 57 Komedi Sesler 6.0 9,986
1983 48 Western Editör    
1981 Dram Editör 8.2 5,200
1975 40 Gerilim Editör    
1974 39 Korku Editör 2.2 1,786
1968 Suç Editör 7.4 4,226
1960 Komedi Editör 8.3 8,852
1955 Dram Editör 8.0 3,539
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017