Giriş Kayıt
Tom Stevens

Tom Stevens (76)


Editör, Sesler

Tom Stevens, 08 Kasım 1935 doğumlu editör, sesler. The Andy Griffith Show (1960), The Bat People (1974), Hawaii Five-O (1968), (1981) Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.03 Haziran 2012 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1935
Ölüm Tarihi: 03 Haziran 2012
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 59 Komedi Sesler 4.1 5,727
1994 59 Komedi Sesler 6.2 10,579

Kusursuz Dünya
1993 58 Suç Sesler 7.5 60,450
1992 57 Komedi Sesler 6.0 9,986
1983 48 Western Editör    
1981 Dram Editör 8.2 5,301
1975 40 Gerilim Editör    
1974 39 Korku Editör 2.2 1,786
1968 Suç Editör 7.4 4,285
1960 Komedi Editör 8.3 8,983
1955 Dram Editör 8.0 3,594
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017