Giriş Kayıt
Tom Stevens

Tom Stevens (76)


Editör, Sesler

Tom Stevens, 08 Kasım 1935 doğumlu editör, sesler. The Andy Griffith Show (1960), The Bat People (1974), Hawaii Five-O (1968), (1981) Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.03 Haziran 2012 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1935
Ölüm Tarihi: 03 Haziran 2012
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 59 Komedi Sesler 4.1 5,626
1994 59 Komedi Sesler 6.2 10,579

Kusursuz Dünya
1993 58 Suç Sesler 7.5 59,583
1992 57 Komedi Sesler 6.0 9,986
1983 48 Western Editör    
1981 Dram Editör 8.2 5,150
1975 40 Gerilim Editör    
1974 39 Korku Editör 2.2 1,786
1968 Suç Editör 7.4 4,194
1960 Komedi Editör 8.3 8,782
1955 Dram Editör 8.0 3,503
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,756) Passengers (5,122) Doctor Strange (4,113) Allied (2,936) Split (2,517) Arrival (2,459) xXx: Return of Xander Cage (2,331) Forushande (2,177) Moana (1,901)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,309) Taboo (4,621) Arrow (4,586) Legion (4,439) Vikings (3,781) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,287) Blindspot (3,191) Black Sails (3,159) Suits (3,036) Legends of Tomorrow (2,366)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017