Giriş Kayıt
Sandy Stevens

Sandy Stevens


Yapım Yöneticisi, Dublör, Yapımcı

Sandy Stevens, yapım yöneticisi, dublör, yapımcı. Beneath Hill 60 (2010), The Square (2008), Feed (2005), Man-Thing (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi    
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 363
2012 Korku Yapımcı 5.8 1,797
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 264
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 1,284
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 5,896
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 111
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 4,690
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 487

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Dublör 5.0 46,971
2005 Suç Yapım Yöneticisi 5.4 4,855
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.0 5,092

Kanguru Jack
2003 Macera Çeşitli 4.4 24,670
2000 Macera Çeşitli 7.0 18,618
1999 Komedi Çeşitli 6.6 477
1999 Macera Çeşitli 8.3 28,330
1999 Komedi Çeşitli 6.5 1,662
1998 Macera Çeşitli 6.5 3,049

Cennet Yolu
1997 Dram Çeşitli 6.8 4,304

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1991 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017