Giriş Kayıt
Caroline Stevens

Caroline Stevens


Yapımcı

Caroline Stevens, yapımcı. (2012) It's a Disaster (2012), (2002) Devil's Playground (2002), (2005) Punk: Attitude (2005), (2006) Once in a Lifetime: The Extraordinary Story of the New York Cosmos (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 6.5 8,633
2010 Belgesel Yapımcı 7.0 510

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Belgesel Yapımcı 7.7 31
2009 Belgesel Yapımcı 5.9 594
2009 Belgesel Yapımcı 7.5 39
2006 Belgesel Yapımcı 7.3 1,296
2006 Belgesel Yapımcı 7.2 1,149
2005 Belgesel Yapımcı 7.5 288

Frank Gehry'nin Çizimleri
2005 Belgesel Yapımcı    
2005 Belgesel Yapımcı 7.6 1,325
2004 Belgesel Yapımcı    
2002 Yapımcı 6.7 47
2002 Belgesel Yapımcı 7.1 2,304
1988 Suç Yapımcı    
1987 Macera Çeşitli 4.2 8,759
1986 Aksiyon Çeşitli 6.7 14,876
1985 Belgesel Yapımcı 8.0 523

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Çeşitli 6.8 19,637
1975 Komedi Çeşitli 8.1 36,810
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018