Giriş Kayıt
Karen I. Stern

Karen I. Stern


Editör, Editör, Sesler

Karen I. Stern, editör, editör, sesler. Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı (1985), Melvin and Howard (1980), Birşey Söyle (1989), (1980) Kızgın Boğa (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karen Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.1 58,944
1996 Aksiyon Editorial Department    
1996 Suç Editör 7.3 2,835
1994 Komedi Editorial Department 4.1 5,727
1993 Dram Editorial Department 6.8 13,850
1993 Dram Editör    
1991 Dram Editör    
1990 Aksiyon Sesler 6.1 50,689

Birşey Söyle
1989 Komedi Editorial Department 7.4 71,306
1989 Aile Editör 5.7 421

Haberler
1987 Komedi Editorial Department 7.2 22,592
1987 Belgesel Editorial Department 7.8 986
1986 Aksiyon Sesler 5.7 3,376

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Editorial Department 5.4 48,873
1985 Aksiyon Sesler 7.2 30,404

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Sesler 7.5 167,545
1983 Komedi Sesler 6.3 6,227

Kızıllar
1981 Biyografi Editorial Department 7.5 17,737

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Editorial Department 8.2 259,251
1980 Komedi Editorial Department 6.9 3,577
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017