Giriş Kayıt
Karen I. Stern

Karen I. Stern


Editör, Editör, Sesler

Karen I. Stern, editör, editör, sesler. Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı (1985), Melvin and Howard (1980), Birşey Söyle (1989), (1980) Kızgın Boğa (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karen Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.0 62,381
1996 Aksiyon Editorial Department    
1996 Suç Editör 7.3 2,923
1994 Komedi Editorial Department 4.1 5,847
1993 Dram Editorial Department 6.8 14,144
1993 Dram Editör    
1991 Dram Editör    
1990 Aksiyon Sesler 6.1 51,861

Birşey Söyle
1989 Komedi Editorial Department 7.4 73,587
1989 Aile Editör 5.7 421

Haberler
1987 Komedi Editorial Department 7.2 23,629
1987 Belgesel Editorial Department 7.8 986
1986 Aksiyon Sesler 5.7 3,376

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Editorial Department 5.4 50,984
1985 Aksiyon Sesler 7.2 31,503

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Sesler 7.5 173,818
1983 Komedi Sesler 6.3 6,471

Kızıllar
1981 Biyografi Editorial Department 7.4 18,377

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Editorial Department 8.2 273,196
1980 Komedi Editorial Department 6.9 3,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018