Giriş Kayıt
David Sterne

David Sterne


Oyuncu

David Stone, oyuncu. Slaughter (2009), Lady Chatterley (1993), Arthur & Merlin (2015), (2014) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Stone
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Oyuncu 4.2 863
2015 Komedi Oyuncu 4.3 236
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 554
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 631
2014 Komedi Oyuncu 8.6 3,944
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 355

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 237,807
2014 Korku Oyuncu 4.5 453

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 64,414
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,516

Doğruluk mu Cesaret mi
2012 Korku Oyuncu 5.6 6,968
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.2 115,422

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Oyuncu 4.9 55,368

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 92,148
2010 Komedi Oyuncu 5.4 430
2010 Dram Oyuncu 7.7 187
2009 Dram Oyuncu 6.3 53,556

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.4 94,268
2009 Dram Oyuncu 6.3 387
2009 Korku Oyuncu 4.6 1,874
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 203,005

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.9 57,170

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 551,632
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 417,095

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 17,645
2001 Dram Oyuncu 5.2 473

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 143,350
2001 Suç Oyuncu 6.5 579
2000 Dram Oyuncu 5.2 770
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,160
1998 Biyografi Oyuncu 8.2 1,937
1998 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1995 Komedi Oyuncu 6.9 79
1993 Most Popular by Genre Oyuncu 7.0 1,206
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,827
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,602

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,090
1975 Macera Oyuncu 6.7 1,453

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017