Giriş Kayıt
David Sterne

David Sterne


Oyuncu

David Stone, oyuncu. Slaughter (2009), Lady Chatterley (1993), Arthur & Merlin (2015), (2014) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Stone
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Tarihi Oyuncu 5.4 550
2015 Fantastik Oyuncu 4.2 863
2015 Komedi Oyuncu 4.3 236
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 554
2014 Korku Oyuncu 4.6 555
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 631
2014 Komedi Oyuncu 8.6 6,483
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 355

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 251,356

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.0 67,652
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,874

Doğruluk mu Cesaret mi
2012 Korku Oyuncu 5.6 7,565
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.2 124,849

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Oyuncu 4.9 58,354

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 95,041
2010 Komedi Oyuncu 5.4 430
2010 Dram Oyuncu 7.7 187
2009 Dram Oyuncu 6.3 56,138

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.4 98,241
2009 Dram Oyuncu 6.3 387
2009 Korku Oyuncu 4.6 1,874
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 212,792

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.9 59,719

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 586,387
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 452,443

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 18,427
2001 Dram Oyuncu 5.2 473

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 151,111
2001 Suç Oyuncu 6.5 579
2000 Dram Oyuncu 5.1 869
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,369
1998 Biyografi Oyuncu 8.2 1,937
1998 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1995 Komedi Oyuncu 6.9 79
1993 Most Popular by Genre Oyuncu 7.0 1,206
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,055
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,297
1981 Korku Oyuncu 6.0 1,924

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,713
1975 Macera Oyuncu 6.7 1,453

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018