Giriş Kayıt
David Sterne

David Sterne


Oyuncu

David Stone, oyuncu. Slaughter (2009), Lady Chatterley (1993), Arthur & Merlin (2015), (2014) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Stone
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Oyuncu 4.3 764
2015 Komedi Oyuncu 4.3 236
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 554
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 631
2014 Komedi Oyuncu 8.6 3,554
2014 Biyografi Oyuncu    

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 232,958
2014 Korku Oyuncu 4.5 453

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 63,031
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,383

Doğruluk mu Cesaret mi
2012 Korku Oyuncu 5.6 6,698
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.2 113,215

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Oyuncu 4.9 54,353

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 91,174
2010 Komedi Oyuncu 5.4 430
2010 Dram Oyuncu 7.7 187
2009 Dram Oyuncu 6.3 52,579

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.4 92,866
2009 Dram Oyuncu 6.3 387
2009 Korku Oyuncu 4.6 1,874
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 199,273

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.9 56,214

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 539,275
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 405,463

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 17,645
2001 Dram Oyuncu 5.2 473

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 140,678
2001 Suç Oyuncu 6.5 579
2000 Dram Oyuncu 5.2 741
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,096
1998 Biyografi Oyuncu 8.2 1,937
1998 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1995 Komedi Oyuncu 6.9 79
1993 Most Popular by Genre Oyuncu 7.0 1,206
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,745
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,017
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,602

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,090
1975 Macera Oyuncu 6.7 1,453

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017