Giriş Kayıt
David Sterne

David Sterne


Oyuncu

David Stone, oyuncu. Slaughter (2009), Lady Chatterley (1993), Arthur & Merlin (2015), (2014) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Stone
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Oyuncu 4.2 863
2015 Komedi Oyuncu 4.3 236
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 554
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 631
2014 Komedi Oyuncu 8.6 3,863
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 355

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 236,862
2014 Korku Oyuncu 4.5 453

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 64,128
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,482

Doğruluk mu Cesaret mi
2012 Korku Oyuncu 5.6 6,968
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,406

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.2 115,014

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Oyuncu 4.9 55,132

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 91,938
2010 Komedi Oyuncu 5.4 430
2010 Dram Oyuncu 7.7 187
2009 Dram Oyuncu 6.3 53,347

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.4 93,976
2009 Dram Oyuncu 6.3 387
2009 Korku Oyuncu 4.6 1,874
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 202,084

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.9 56,948

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 548,766
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 77

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 414,994

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 17,645
2001 Dram Oyuncu 5.2 473

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 142,773
2001 Suç Oyuncu 6.5 579
2000 Dram Oyuncu 5.2 764
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,149
1998 Biyografi Oyuncu 8.2 1,937
1998 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,347

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1995 Komedi Oyuncu 6.9 79
1993 Most Popular by Genre Oyuncu 7.0 1,206
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,808
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,079
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,602

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,090
1975 Macera Oyuncu 6.7 1,453

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017