Giriş Kayıt
Edward Stephenson

Edward Stephenson (94)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Edward Sheffield Stephenson, 09 Şubat 1917 Algona, Iowa, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Altın Kızlar (1985), Soap (1977), Blossom (1990), Herman's Head (1991) gibi yapımlarla biliniyor.28 Şubat 2011 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edward Sheffield Stephenson
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 2011
Doğum Yeri: Algona, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Eddie Stephenson | Ed Stephenson
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 1,296
1990 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 5,569
1987 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 71

Altın Kızlar
1985 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 25,107
1977 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 4,900
1972 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 6,059

Amerikan Usulü Boşanma
1967 50 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 1,234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018