Giriş Kayıt
Edward Stephenson

Edward Stephenson (94)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Edward Sheffield Stephenson, 09 Şubat 1917 Algona, Iowa, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Altın Kızlar (1985), Soap (1977), Blossom (1990), Amerikan Usulü Boşanma (1967) gibi yapımlarla biliniyor.28 Şubat 2011 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edward Sheffield Stephenson
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 2011
Doğum Yeri: Algona, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Eddie Stephenson | Ed Stephenson
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı    
1990 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 5,204

Altın Kızlar
1985 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 23,099
1977 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 4,572
1972 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 5,527

Amerikan Usulü Boşanma
1967 50 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 1,234
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017