Giriş Kayıt
Rod Stephens

Rod Stephens (84)


Editör, Editör

Roderic G. Stephens, 26 Mart 1933 Portland, Oregon, ABD doğumlu editör, editör. The Rockford Files (1974), The Odd Couple (1970), The Greatest American Hero (1981), Kabuslar (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roderic G. Stephens
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Roderic G. Stephens
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Firar Öyküsü
1987 54 Dram Editör    
1985 Dram Editör    

Kabuslar
1983 50 Korku Editör 5.7 2,195
1981 Macera Editör
Editorial Department
7.4 3,233
1977 Dram Editör    
1974 Suç Editör 8.2 5,166
1974 Komedi Editör 7.5 12,374
1970 Komedi Editör
Editorial Department
8.0 3,771

Şeker Gibi
1968 35 Macera Editorial Department 5.4 2,183
1968 35 Dram Editorial Department 7.1 5,038

Önce Dua Et, Sonra Öl
1968 35 Aksiyon Editorial Department 6.4 294
1967 Aksiyon Editorial Department    
1961 Komedi Editorial Department 8.4 6,747
1960 Dram Editorial Department 8.3 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017