Giriş Kayıt
Laraine Stephens

Laraine Stephens (76)


Oyuncu

Laraine Evelyn Stine, 24 Temmuz 1941 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. 40 Guns to Apache Pass (1967), (1968) Hellfighters (1968), (1974) Kadın Polis (1974), (1973) Police Story (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laraine Evelyn Stine
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,141
1977 Dram Oyuncu    

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,228
1973 Oyuncu 7.5 613
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1972 31 Korku Oyuncu    
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,111
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,708
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,980
1967 26 Western Oyuncu 5.8 538
1965 24 Dram Oyuncu 6.5 1,351
1965 Western Oyuncu 8.0 368
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018