Giriş Kayıt
Laraine Stephens

Laraine Stephens (75)


Oyuncu

Laraine Evelyn Stine, 24 Temmuz 1941 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. 40 Guns to Apache Pass (1967), (1968) Hellfighters (1968), (1974) Police Woman (1974), (1973) Police Story (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laraine Evelyn Stine
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,446
1977 Dram Oyuncu    
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,076
1973 Oyuncu 7.5 532
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1972 31 Korku Oyuncu    
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,018
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,194
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,709
1967 26 Western Oyuncu 5.8 538
1965 24 Dram Oyuncu 6.5 1,182
1965 Western Oyuncu 8.0 368
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017