Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Laraine Stephens

Laraine Stephens (75)


Oyuncu

Laraine Evelyn Stine, 24 Temmuz 1941 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. 40 Guns to Apache Pass (1967), (1968) Hellfighters (1968), (1974) Police Woman (1974), (1973) Police Story (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laraine Evelyn Stine
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,368
1977 Dram Oyuncu    
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,076
1973 Oyuncu 7.5 532
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,429
1972 31 Korku Oyuncu    
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,904
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,145
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,649
1967 26 Western Oyuncu 5.8 538
1965 24 Dram Oyuncu 6.5 1,182
1965 Western Oyuncu 8.0 368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017