Giriş Kayıt
John G. Stephens

John G. Stephens


Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapım Yöneticisi

John G. Stephens, yapımcı, oyuncu yönetmeni, casting, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: John Stephens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1982 Macera Yapımcı 8.2 982
1981 Aksiyon Yapımcı 7.1 3,037

25. Yüzyıl
1979 Macera Yapımcı 6.9 5,265
1978 Western Yapımcı    
1974 Fantastik Yapımcı    
1966 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 1,444
1955 Suç Casting 6.6 484
1955 Western Casting 5.1 160
1955 Dram Yapımcı 8.0 3,503
1955 Suç Oyuncu Yönetmeni    
1954 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,717
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017