Giriş Kayıt
Timothy Stepeck

Timothy Stepeck


Set Dekoratörü

Timothy Stepeck, set dekoratörü. Gizli Dosyalar (1993), Californication (2007), Ray Donovan (2013), Dawson's Creek 5 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy S. Stepeck | Timothy Smithwick Stepeck | T
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Set Dekoratörü 5.4 8,601
2013 Suç Set Dekoratörü 7.6 15,818
2013 Suç Set Dekoratörü 8.3 53,813
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 21,323
2011 Komedi Set Dekoratörü 7.7 12,150
2010 Dram Set Dekoratörü 6.6 615
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 3,436
2009 Suç Set Dekoratörü 8.4 21,876
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 153,350

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 3.5 19,207
2003 Suç Set Dekoratörü 7.6 20,373
1998 Komedi Set Dekoratörü 4.8 451

Dawson's Creek 5
1998 Dram Set Dekoratörü 6.6 29,214
1997 Dram Set Dekoratörü    

Gece Katili
1997 Fantastik Set Dekoratörü 6.0 7,387

Gizli Dosyalar
1993 Dram Set Dekoratörü 8.7 162,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017