Giriş Kayıt
Timothy Stepeck

Timothy Stepeck


Set Dekoratörü

Timothy Stepeck, set dekoratörü. Gizli Dosyalar (1993), Californication (2007), Ray Donovan (2013), Dawson's Creek 5 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy S. Stepeck | Timothy Smithwick Stepeck | T
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Set Dekoratörü 5.4 8,750
2013 Suç Set Dekoratörü 7.6 15,930
2013 Suç Set Dekoratörü 8.3 56,630
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 21,512
2011 Komedi Set Dekoratörü 7.7 12,206
2010 Dram Set Dekoratörü 6.6 615
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 3,436
2009 Suç Set Dekoratörü 8.4 22,082
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 154,504

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 3.5 19,207
2003 Suç Set Dekoratörü 7.6 20,576
1998 Komedi Set Dekoratörü 4.8 451

Dawson's Creek 5
1998 Dram Set Dekoratörü 6.6 29,471

Gece Katili
1997 Fantastik Set Dekoratörü 6.0 7,832
1997 Dram Set Dekoratörü    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Set Dekoratörü 8.7 165,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017