Giriş Kayıt
Timothy Stepeck

Timothy Stepeck


Set Dekoratörü

Timothy Stepeck, set dekoratörü. Gizli Dosyalar (1993), Californication (2007), Lucifer (2015), Ray Donovan (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy S. Stepeck | Timothy Smithwick Stepeck | T
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Set Dekoratörü 8.2 97,406
2015 Suç Set Dekoratörü 5.4 8,908
2013 Suç Set Dekoratörü 7.6 16,058
2013 Suç Set Dekoratörü 8.3 59,006
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.4 21,683
2011 Komedi Set Dekoratörü 7.7 12,206
2010 Dram Set Dekoratörü 6.6 615
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 3,436
2009 Suç Set Dekoratörü 8.4 22,310
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 155,976

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 3.5 19,207
2003 Suç Set Dekoratörü 7.6 20,830
1998 Komedi Set Dekoratörü 4.8 451

Dawson's Creek 5
1998 Dram Set Dekoratörü 6.6 29,792

Gece Katili
1997 Fantastik Set Dekoratörü 6.0 7,832
1997 Dram Set Dekoratörü    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Set Dekoratörü 8.7 168,753
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018