Giriş Kayıt
Martin Stellman

Martin Stellman (70)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Martin Stellman, 01 Ocak 1948 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen. Çevirmen (2005), Quadrophenia (1979), Defence of the Realm (1986), Kraliçe Ve Ülkem Adına (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Suç Senarist    

Çevirmen
2005 57 Gizem Senarist 6.4 89,603

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 40 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.7 1,749
1986 38 Gerilim Senarist 6.6 1,550
1981 33 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 432
1979 31 Suç Senarist 7.3 14,191
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017