Giriş Kayıt
Martin Stellman

Martin Stellman (69)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Martin Stellman, 01 Ocak 1948 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen. Çevirmen (2005), Quadrophenia (1979), Defence of the Realm (1986), Kraliçe Ve Ülkem Adına (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çevirmen
2005 57 Gizem Senarist 6.4 88,277

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 40 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.7 1,749
1986 38 Gerilim Senarist 6.6 1,550
1981 33 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 432
1979 31 Suç Senarist 7.3 13,687
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017