Giriş Kayıt
Shirley Stelfox

Shirley Stelfox (74)


Oyuncu

Shirley R. Stelfox, 11 Nisan 1941 Dukinfield, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Personal Services (1987), (1984) 1984 (1984), (1990) Keeping Up Appearances (1990), (1954) Hobson's Choice (1954) gibi yapımlarla biliniyor.07 Aralık 2015 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Shirley R. Stelfox
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1941
Ölüm Tarihi: 07 Aralık 2015
Doğum Yeri: Dukinfield, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Shirley Stellfox
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 7.8 11,397
1987 46 Komedi Oyuncu 6.4 954
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,027
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,561
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,274

1984
1984 43 Dram Oyuncu 7.2 56,329
1982 Dram Oyuncu 6.6 517
1971 30 Komedi Oyuncu 6.1 2,402
1968 27 Korku Oyuncu 5.8 686
1954 13 Komedi Oyuncu 7.7 5,218
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,908) Den of Thieves (2,523) Hostiles (2,504) 12 Strong (2,428) Maze Runner: The Death Cure (2,125) Winchester (1,581) Submergence (1,387) Peter Rabbit (1,378) The Commuter (1,048) Wildling (892)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,753) The Flash (3,333) Supernatural (3,288) The Terror (2,978) Legion (2,867) The Crossing (1,846) The Expanse (1,778) The Big Bang Theory (1,500) Arrow (1,257) Vikings (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018