Giriş Kayıt
Michael Steinore

Michael Steinore


Sesler

Michael Steinore, New York, ABD doğumlu sesler. Operada Bir gece (1935), The Long, Long Trailer (1953), Güzeller Revüsü (1945), Green Dolphin Street (1947) gibi yapımlarla biliniyor.19 Şubat 1961 tarihinde (-9 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 19 Şubat 1961
Doğum Yeri: New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 Komedi Sesler 7.1 3,290

Yağmur Altında
1952 Komedi Sesler 8.3 164,288
1947 Macera Sesler 6.9 1,013
1946 Komedi Sesler 6.3 176
1946 Komedi Sesler 6.3 486
1946 Komedi Sesler 6.7 347
1946 Suç Sesler 6.6 288

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 Suç Sesler 7.6 14,730
1946 Dram Sesler 7.1 572
1946 Dram Sesler 6.2 325
1946 Komedi Sesler 7.0 255
1946 Komedi Sesler 7.1 2,626
1945 Dram Sesler 6.1 577
1945 Dram Sesler 7.3 6,051
1945 Komedi Sesler 6.0 190
1945 Fantastik Sesler 6.1 656

Bud Abbott ve Lou Costello Hollywood'da
1945 Komedi Sesler 7.0 1,863
1945 Gizem Sesler 6.3 174

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Sesler 6.6 2,207

Gönül Kimi Severse
1945 Komedi Sesler 7.2 6,282
1945 Suç Sesler 5.4 321
1945 Müzikal Sesler 6.6 494
1945 Dram Sesler 7.5 1,330
1945 Dram Sesler 6.4 541
1945 Dram Sesler 7.5 2,291
1945 Komedi Sesler 6.8 1,571

Dorian Gray'in Portresi
1945 Dram Sesler 7.6 9,267
1945 Komedi Sesler 7.4 3,857
1944 Komedi Sesler 6.2 496
1944 Dram Sesler 6.2 860
1944 Komedi Sesler 6.2 296
1944 Aile Sesler 7.7 15,943
1944 Komedi Sesler 6.8 394
1944 Dram Sesler 7.3 5,236
1944 Komedi Sesler 6.5 795

Haremde Kaybolanlar
1944 Komedi Sesler 7.0 917
1944 Dram Sesler 7.5 4,291
1944 Dram Sesler 7.0 1,043
1944 Macera Sesler 6.1 725
1942 Aksiyon Sesler 6.6 449

Oz Büyücüsü
1939 Macera Sesler 8.1 310,091
1936 Aksiyon Sesler 7.0 2,582

Şeytan - Doll
1936 Bilim-Kurgu Sesler 7.1 2,680

Operada Bir gece
1935 Komedi Sesler 8.1 25,195

Vampirin İşareti
1935 Korku Sesler 6.3 3,217

Tarzan ve Sevgilisi
1934 Aksiyon Sesler 7.6 3,991
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017