Giriş Kayıt
Michael Steinore

Michael Steinore


Sesler

Michael Steinore, New York, ABD doğumlu sesler. Operada Bir gece (1935), The Long, Long Trailer (1953), Güzeller Revüsü (1945), Green Dolphin Street (1947) gibi yapımlarla biliniyor.19 Şubat 1961 tarihinde (-9 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 19 Şubat 1961
Doğum Yeri: New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 Komedi Sesler 7.1 3,349

Yağmur Altında
1952 Komedi Sesler 8.3 170,489
1947 Macera Sesler 6.9 1,013
1946 Komedi Sesler 6.3 176
1946 Komedi Sesler 6.3 486
1946 Komedi Sesler 6.7 347
1946 Suç Sesler 6.6 288

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 Suç Sesler 7.6 14,974
1946 Dram Sesler 7.1 572
1946 Dram Sesler 6.2 349
1946 Komedi Sesler 7.0 255
1946 Komedi Sesler 7.1 2,740
1945 Dram Sesler 6.1 691
1945 Dram Sesler 7.3 6,246
1945 Komedi Sesler 6.0 190
1945 Fantastik Sesler 6.1 656

Bud Abbott ve Lou Costello Hollywood'da
1945 Komedi Sesler 7.0 1,863
1945 Gizem Sesler 6.3 174

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Sesler 6.6 2,207

Gönül Kimi Severse
1945 Komedi Sesler 7.2 6,439
1945 Suç Sesler 5.4 321
1945 Müzikal Sesler 6.6 494
1945 Dram Sesler 7.5 1,330
1945 Dram Sesler 6.4 541
1945 Dram Sesler 7.5 2,291
1945 Komedi Sesler 6.8 1,571

Dorian Gray'in Portresi
1945 Dram Sesler 7.6 9,744
1945 Komedi Sesler 7.4 3,857
1944 Komedi Sesler 6.2 496
1944 Dram Sesler 6.2 860
1944 Komedi Sesler 6.2 296

St. Louis'de Buluşalım
1944 Aile Sesler 7.7 16,227
1944 Komedi Sesler 6.8 394

Tatlı Yalan
1944 Dram Sesler 7.4 5,371
1944 Komedi Sesler 6.5 795

Haremde Kaybolanlar
1944 Komedi Sesler 7.0 917
1944 Dram Sesler 7.5 4,375
1944 Dram Sesler 7.0 1,043
1944 Macera Sesler 6.1 794
1942 Aksiyon Sesler 6.6 449

Oz Büyücüsü
1939 Macera Sesler 8.1 318,137
1936 Aksiyon Sesler 7.0 2,582

Şeytan - Doll
1936 Bilim-Kurgu Sesler 7.1 2,882

Operada Bir gece
1935 Komedi Sesler 8.0 26,382

Vampirin İşareti
1935 Korku Sesler 6.3 3,217

Tarzan ve Sevgilisi
1934 Aksiyon Sesler 7.6 3,991
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017