Giriş Kayıt
John Steinbeck

John Steinbeck (66)


Senarist, Oyuncu

John Ernst Steinbeck, 27 Şubat 1902 Salinas, California, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Gazap Üzümleri (1940), Cennetin Doğusu (1955), Fareler Ve İnsanlar (1992), Yaşamak İstiyoruz (1944) gibi yapımlarla biliniyor.20 Aralık 1968 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Ernst Steinbeck
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1902
Ölüm Tarihi: 20 Aralık 1968
Doğum Yeri: Salinas, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Senarist 6.1 2,765

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Senarist 7.5 35,643
1982 Komedi Senarist 6.6 2,973
1981 Dram Senarist 7.5 567
1962 60 Dram Senarist 6.5 10
1961 Dram Senarist    
1957 55 Dram Senarist 6.8 208

Cennetin Doğusu
1955 53 Dram Senarist 8.0 34,671
1952 50 Biyografi Senarist 7.5 8,495

Son Yaprak
1952 50 Dram Oyuncu 7.3 1,581
1949 47 Dram Senarist 6.4 755
1947 45 Macera Senarist 7.6 563

Yaşamak İstiyoruz
1944 42 Gerilim Senarist 7.8 22,634
1943 41 Dram Senarist 7.0 326

Gazap Üzümleri
1940 38 Dram Senarist 8.1 77,127

Fareler Ve İnsanlar
1939 37 Dram Senarist 7.8 4,495
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018