Giriş Kayıt
Mark Steger

Mark Steger (55)


Oyuncu, Dublör

Mark Donald Steger, 16 Ocak 1962 doğumlu oyuncu, dublör. Holidays (2016), Şeytanın Kapısında (2014), Mr. Jones (2013), Ruh (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Donald Steger
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1962
Diğer Bir İsmi: Osseus Labyrint
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Oğlu
2016 54 Korku Oyuncu 5.2 7,913
2016 Dram Oyuncu 8.9 353,871
2016 54 Komedi Oyuncu 5.1 6,742
2016 54 Dram Oyuncu 6.3 13
2015 53 Gizem Oyuncu 4.5 8,277

Son Cadı Avcısı
2015 53 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.0 75,336

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 53 Korku Oyuncu 4.6 19,412
2015 53 Aksiyon Çeşitli 6.3 34,132
2015 53 Korku Oyuncu 4.7 4,165

Kanlı Tatil
2014 52 Korku Oyuncu 5.2 3,597

Şeytanın Kapısında
2014 52 Korku Oyuncu 4.8 5,850

Ruh 2
2014 52 Korku Oyuncu 4.4 2,457
2014 52 Komedi Çeşitli 6.0 177

Dünya Savaşı Z
2013 51 Aksiyon Çeşitli 7.0 508,951
2013 51 Dram Oyuncu 4.7 3,078

Ruh
2012 50 Korku Oyuncu 5.8 21,038

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Çeşitli 8.2 220,382

Korku Gecesi
2011 49 Komedi Dublör 6.4 89,617

Kutsal Savaşçı
2011 49 Aksiyon Dublör 5.7 102,327

Doğmamış
2009 47 Dram Dublör 4.8 44,357
2008 Dram Oyuncu 5.9 107

Ben Efsaneyim
2007 45 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 581,422

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 284,845
2001 39 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.7 3,681
2000 38 Dram Oyuncu 5.9 746

Gridlock'd
1997 35 Komedi Çeşitli 7.0 12,491
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017