Giriş Kayıt
Simonetta Stefanelli

Simonetta Stefanelli (63)


Oyuncu

Simonetta Stefanelli, 30 Kasım 1954 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Baba (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1954
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 38 Suç Oyuncu 9.2 13,261

Baba 3
1990 36 Suç Oyuncu 7.6 298,392
1981 27 Dram Oyuncu 7.4 1,037
1974 20 Dram Oyuncu 5.6 70

Baba
1972 18 Suç Oyuncu 9.2 1,282,836
1971 17 Komedi Oyuncu 7.7 794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017