Giriş Kayıt
Simonetta Stefanelli

Simonetta Stefanelli (62)


Oyuncu

Simonetta Stefanelli, 30 Kasım 1954 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Baba (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1954
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 38 Suç Oyuncu 9.2 13,261

Baba 3
1990 36 Suç Oyuncu 7.6 284,440
1981 27 Dram Oyuncu 7.4 1,037
1974 20 Dram Oyuncu 5.6 70

Baba
1972 18 Suç Oyuncu 9.2 1,222,705
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017