Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cameron Steenhagen

Cameron Steenhagen


Sesler

Cameron Steenhagen, sesler. Undefeated (2011), Trespassing (2004), Karanlık Dünya (2001), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Sesler 5.7 14,094
2016 Aksiyon Sesler 5.7 22,308
2015 Komedi Sesler 4.9 29,606

Tatil Zamanı
2015 Macera Sesler 6.1 71,935
2015 Aksiyon Sesler 6.5 63,884

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Sesler 5.0 44,458

Hacker
2015 Aksiyon Sesler 5.4 41,424

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sesler 6.3 120,576

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Sesler 6.0 42,243
2014 Biyografi Sesler 6.8 26,467

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.6 513,809
2013 Aksiyon Sesler 6.7 129,518

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sesler 5.7 100,645

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Sesler 5.9 61,855

Babasının Oğlu
2012 Komedi Sesler 5.6 72,659

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Sesler 7.1 192,987

Jack ve Jill
2011 Komedi Sesler 3.4 62,148

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 46,050

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sesler 6.9 362,010

Hayatım Yalan
2011 Komedi Sesler 6.4 177,931
2011 Belgesel Sesler 7.8 5,843

Zor Baba 3
2010 Komedi Sesler 5.5 87,976

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 236,286
2009 Dram Sesler 7.0 25

Zoraki Tatil
2008 Komedi Sesler 5.6 50,731

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sesler 6.1 73,929

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Sesler 5.5 160,073
2008 Kısa Metraj Sesler 8.6 9

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sesler 6.0 122,231

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sesler 7.2 342,435

Hayatı Yakala
2007 Dram Sesler 7.5 84,832

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 8,435
2006 Dram Sesler 5.1 7,048

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sesler 6.8 87,599

Kumanda
2006 Komedi Sesler 6.4 253,296
2005 Gizem Sesler    

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Sesler 4.6 42,003

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 46,097

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Sesler 6.4 133,822
2005 Dram Sesler 6.8 237

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 38,208
2004 Korku Sesler 4.1 1,332
2004 Gerilim Sesler    

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sesler 6.8 273,239
2004 Komedi Sesler 4.3 176

Asabiyim
2003 Komedi Sesler 6.2 174,664
2003 Komedi Sesler 5.5 3,994
2003 Western Sesler 5.6 246

İsyan
2002 Aksiyon Sesler 7.5 267,760

Ateşli Piliç
2002 Komedi Sesler 5.5 76,543

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Sesler 5.4 18,505

Ölümsüz Aile
2002 Dram Sesler 6.7 18,409
2002 Komedi Sesler 3.3 18,416
2002 Biyografi Sesler 5.9 5,972
2002 Aile Sesler 5.4 335
2002 Aksiyon Sesler 6.1 2,664
2002 Dram Sesler 6.1 864

Hayvan
2001 Komedi Sesler 4.8 47,833

Karanlık Dünya
2001 Suç Sesler 5.2 586

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Sesler 6.2 5,849

Ed Gein
2000 Biyografi Sesler 5.6 4,398
2000 Gerilim Sesler 4.7 256
2000 Dram Sesler 6.6 180

Sıcak Servis
2000 Komedi Sesler 6.2 347
2000 Dram Sesler 5.6 1,251
2000 Dram Sesler 4.8 788
2000 Dram Sesler 6.1 284
1999 Dram Sesler 6.4 406

Büyük İyilik
1999 Suç Sesler 4.8 248

Üçüncü Mucize
1999 Dram Sesler 6.6 2,864
1998 Dram Sesler 6.5 493

Davetsiz Misafir
1998 Romantik Sesler 5.3 102
1998 Suç Sesler 6.5 7,262
1998 Biyografi Sesler 7.5 25,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017