Giriş Kayıt
Cameron Steenhagen

Cameron Steenhagen


Sesler

Cameron Steenhagen, sesler. Undefeated (2011), Trespassing (2004), Karanlık Dünya (2001), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Sesler 5.8 25,319
2016 Aksiyon Sesler 5.7 24,387
2015 Komedi Sesler 4.8 30,891

Tatil Zamanı
2015 Macera Sesler 6.1 74,103
2015 Aksiyon Sesler 6.5 66,726

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Sesler 5.0 45,709

Hacker
2015 Aksiyon Sesler 5.4 42,794

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sesler 6.3 124,364

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Sesler 6.0 43,166
2014 Biyografi Sesler 6.8 26,984

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.6 523,781
2013 Aksiyon Sesler 6.7 132,584

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sesler 5.7 102,584

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Sesler 5.9 62,604

Babasının Oğlu
2012 Komedi Sesler 5.6 74,131

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Sesler 7.1 195,758

Jack ve Jill
2011 Komedi Sesler 3.4 63,408

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 46,982

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sesler 6.9 367,519

Hayatım Yalan
2011 Komedi Sesler 6.4 181,413
2011 Belgesel Sesler 7.8 5,843

Zor Baba 3
2010 Komedi Sesler 5.5 89,509

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 239,649
2009 Dram Sesler 7.0 25

Zoraki Tatil
2008 Komedi Sesler 5.6 50,967

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sesler 6.1 75,220

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Sesler 5.5 162,636
2008 Kısa Metraj Sesler 8.6 9

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sesler 6.0 123,881

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sesler 7.2 346,626

Hayatı Yakala
2007 Dram Sesler 7.5 85,794

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 8,435
2006 Dram Sesler 5.1 7,048

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sesler 6.8 89,213

Kumanda
2006 Komedi Sesler 6.4 257,845
2005 Gizem Sesler    

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Sesler 4.6 42,549

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 49,368

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Sesler 6.4 136,334
2005 Dram Sesler 6.8 237

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 38,629
2004 Korku Sesler 4.1 1,332
2004 Gerilim Sesler    

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sesler 6.8 277,815
2004 Komedi Sesler 4.3 176

Asabiyim
2003 Komedi Sesler 6.2 177,263
2003 Komedi Sesler 5.5 3,994
2003 Western Sesler 5.6 246

İsyan
2002 Aksiyon Sesler 7.5 271,806

Ateşli Piliç
2002 Komedi Sesler 5.5 77,772

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Sesler 5.4 18,505

Ölümsüz Aile
2002 Dram Sesler 6.7 18,628
2002 Komedi Sesler 3.3 18,416
2002 Biyografi Sesler 5.9 5,972
2002 Aile Sesler 5.4 335
2002 Aksiyon Sesler 6.1 2,664
2002 Dram Sesler 6.1 864

Hayvan
2001 Komedi Sesler 4.8 48,581

Karanlık Dünya
2001 Suç Sesler 5.2 586

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Sesler 6.2 5,849

Ed Gein
2000 Biyografi Sesler 5.6 4,398
2000 Gerilim Sesler 4.7 256
2000 Dram Sesler 6.6 180

Sıcak Servis
2000 Komedi Sesler 6.2 347
2000 Dram Sesler 5.6 1,251
2000 Dram Sesler 4.8 788
2000 Dram Sesler 6.1 284
1999 Dram Sesler 6.4 406

Büyük İyilik
1999 Suç Sesler 4.8 248

Üçüncü Mucize
1999 Dram Sesler 6.6 2,864
1998 Dram Sesler 6.5 493

Davetsiz Misafir
1998 Romantik Sesler 5.3 102
1998 Suç Sesler 6.5 7,262
1998 Biyografi Sesler 7.5 25,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017