Giriş Kayıt
Cameron Steenhagen

Cameron Steenhagen


Sesler

Cameron Steenhagen, sesler. Undefeated (2011), Trespassing (2004), Karanlık Dünya (2001), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sesler 7.6 237,307

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Sesler 5.6 81,000

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Sesler 5.8 36,085
2016 Aksiyon Sesler 5.7 27,180
2015 Komedi Sesler 4.8 32,990

Tatil Zamanı
2015 Macera Sesler 6.1 78,400
2015 Aksiyon Sesler 6.5 71,598

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Sesler 4.9 47,929

Hacker
2015 Aksiyon Sesler 5.4 44,811

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sesler 6.3 130,908

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Sesler 6.0 44,838
2014 Biyografi Sesler 6.8 27,821

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 540,195
2013 Aksiyon Sesler 6.7 137,672

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sesler 5.7 105,868

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Sesler 5.9 64,061

Babasının Oğlu
2012 Komedi Sesler 5.6 76,591

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Sesler 7.1 199,675

Jack ve Jill
2011 Komedi Sesler 3.4 65,524

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 48,581

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sesler 6.9 377,370

Hayatım Yalan
2011 Komedi Sesler 6.4 187,146
2011 Belgesel Sesler 7.8 5,843

Zor Baba 3
2010 Komedi Sesler 5.5 92,343

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 245,983
2009 Dram Sesler 7.0 25

Zoraki Tatil
2008 Komedi Sesler 5.6 52,584

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sesler 6.1 77,197

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Sesler 5.5 167,268
2008 Kısa Metraj Sesler 8.6 9

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sesler 6.0 126,766

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sesler 7.2 354,062

Hayatı Yakala
2007 Dram Sesler 7.5 87,247

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 8,435
2006 Dram Sesler 5.1 7,048

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sesler 6.8 91,409

Kumanda
2006 Komedi Sesler 6.4 265,747
2005 Gizem Sesler    

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Sesler 4.6 43,358

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 53,436

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Sesler 6.4 140,869
2005 Dram Sesler 6.8 237

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 39,351
2004 Korku Sesler 4.1 1,332
2004 Gerilim Sesler    

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Sesler 6.8 285,713
2004 Komedi Sesler 4.3 176

Asabiyim
2003 Komedi Sesler 6.2 181,421
2003 Komedi Sesler 5.5 3,994
2003 Western Sesler 5.6 246

İsyan
2002 Aksiyon Sesler 7.5 279,544

Ateşli Piliç
2002 Komedi Sesler 5.5 79,951

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Sesler 5.3 19,147

Ölümsüz Aile
2002 Dram Sesler 6.7 19,088
2002 Komedi Sesler 3.3 18,864
2002 Biyografi Sesler 5.9 6,132
2002 Aile Sesler 5.4 335
2002 Aksiyon Sesler 6.1 2,664
2002 Dram Sesler 6.1 864

Hayvan
2001 Komedi Sesler 4.8 48,581

Karanlık Dünya
2001 Suç Sesler 5.2 586

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Sesler 6.2 6,042

Ed Gein
2000 Biyografi Sesler 5.6 4,398
2000 Gerilim Sesler 4.7 256
2000 Dram Sesler 6.6 180

Sıcak Servis
2000 Komedi Sesler 6.2 347
2000 Dram Sesler 5.6 1,251
2000 Dram Sesler 4.8 788
2000 Dram Sesler 6.1 284
1999 Dram Sesler 6.4 406

Büyük İyilik
1999 Suç Sesler 4.8 248

Üçüncü Mucize
1999 Dram Sesler 6.6 2,864
1998 Dram Sesler 6.5 493

Davetsiz Misafir
1998 Romantik Sesler 5.3 102
1998 Suç Sesler 6.5 7,262
1998 Biyografi Sesler 7.5 25,872
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017