Giriş Kayıt
Geoffrey Steele

Geoffrey Steele (72)


Oyuncu

Geoffrey Herbert Steele, 27 Haziran 1914 Potchefstroom, Güney Afrika doğumlu oyuncu. Terror by Night (1946) yapımıyla biliniyor.07 Şubat 1987 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Geoffrey Herbert Steele
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1914
Ölüm Tarihi: 07 Şubat 1987
Doğum Yeri: Potchefstroom, Güney Afrika
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman 3
1983 69 Aksiyon Oyuncu 4.9 53,031
1969 55 Dram Oyuncu 5.7 294

Şahane Yıldız
1968 54 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516

Komik Kız
1968 54 Biyografi Oyuncu 7.5 14,183
1967 53 Macera Oyuncu 6.2 6,568

Benim Tatlı Meleğim
1964 50 Dram Oyuncu 7.9 70,845
1957 43 Komedi Oyuncu 6.7 1,849
1956 42 Dram Oyuncu 6.1 968
1946 32 Gizem Oyuncu 7.0 3,926

Aşk Mektupları
1945 31 Dram Çeşitli 7.2 1,163
1945 31 Dram Oyuncu 6.6 666
1943 29 Dram Oyuncu 7.0 856
1943 29 Dram Oyuncu 7.0 550

Kazablanka
1942 28 Dram Oyuncu 8.5 413,443
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017