Giriş Kayıt
William B. Steakley

William B. Steakley


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist

William B. Steakley, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist. Cezalandırıcı (2007), Strategic Command (1997), Sorceress (1995), South Central (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Steakley | William Steakley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.7 7,724
2017 Biyografi Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 10,729

Özel Kargo
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 5,542

Kurtarıcı
2015 Gerilim Yapımcı 3.9 6,317
2015 Aksiyon Yapımcı 4.2 12,767

Soygun
2015 Aksiyon Yapımcı 6.1 20,159

Prens
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 14,180

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Yapımcı 6.4 46,422
2013 Aksiyon Yapımcı 5.2 15,815

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Yapımcı 4.6 7,995
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 21,860
2011 Korku Yapımcı 5.3 15,008
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 18,514

Kanlı Bitki
2010 Macera Yapımcı
Senarist
   
2010 Suç Yapımcı 4.6 2,060
2009 Komedi Yapım Yöneticisi    
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129

Cezalandırıcı
2007 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,964

Adaletin Peşinde
2007 Aksiyon Yapımcı    

Ölümüne Savaş 2
2007 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Şiddet Uçuşu
2007 Aksiyon Yapımcı    
2006 Aksiyon Yapımcı    

Gölge Adam
2006 Aksiyon Yapımcı 7.2 12

Kara Şafak
2005 Aksiyon Yapımcı    

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868
2004 Korku Yapımcı 2.7 1,181

Vahşi Şeyler 2
2004 Gerilim Yapımcı 4.5 5,207

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Yapımcı 3.8 444
2003 Aksiyon Yapımcı 3.3 5,549

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Yapımcı 4.6 12,356

ZigZag
2002 Dram Yapımcı 6.1 1,195
2001 Aksiyon Yapımcı 3.1 353

Yeşil Ejder
2001 Dram Yapımcı 6.4 878

İntikam Ateşi
2000 Dram Yapımcı 3.9 783

Gemide Terör
2000 Aksiyon Yapımcı 3.5 284
1999 Aksiyon Yapımcı 3.6 294
1999 Aksiyon Yapımcı 4.5 220
1998 Aksiyon Yapımcı 4.5 338
1998 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.5 493

Aşağılanan Kadın 2
1997 Gerilim Yapımcı 3.0 298
1997 Aksiyon Yapımcı 4.1 540
1996 Dram Yapımcı 4.2 177
1995 Suç Yapımcı 6.5 1,494
1995 Aksiyon Yapımcı 3.7 331
1995 Fantastik Yapımcı 3.4 596
1992 Suç Yapımcı 6.8 3,488
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 13,185
1987 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.9 271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017