Giriş Kayıt
Kim Staunton

Kim Staunton


Oyuncu

Kim Staunton, oyuncu. Çarpışma (2002), (1995) Büyük Hesaplaşma (1995), (2002) Sonsuz Aşk (2002), (1998) Kutsal Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,103
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,331

Çarpışma
2002 Dram Oyuncu 6.5 60,155

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,995

Kutsal Adam
1998 Komedi Oyuncu 4.9 16,633

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Oyuncu 8.2 466,401
1993 Komedi Oyuncu 5.5 7,326

Aldanış
1991 Gerilim Oyuncu 6.1 5,250
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,584
1990 Komedi Oyuncu 6.8 3,110
1984 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,889
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,540
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017