Giriş Kayıt
Kim Staunton

Kim Staunton


Oyuncu

Kim Staunton, oyuncu. Çarpışma (2002), (1995) Büyük Hesaplaşma (1995), (2002) Sonsuz Aşk (2002), (1998) Kutsal Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,103
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,331

Çarpışma
2002 Dram Oyuncu 6.5 59,403

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,649

Kutsal Adam
1998 Komedi Oyuncu 4.9 16,633

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Oyuncu 8.2 458,158
1993 Komedi Oyuncu 5.5 7,326

Aldanış
1991 Gerilim Oyuncu 6.1 4,972
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,233
1990 Komedi Oyuncu 6.8 3,110
1984 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,872
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,515
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017