Giriş Kayıt
Pamela M. Staton

Pamela M. Staton


Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Cherry Hill, New Jersey, USA, Cherry Hill, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, yapımcı. A Week in London (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherry Hill, New Jersey, USA
Doğum Yeri: Cherry Hill, New Jersey, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
   
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.6 261
2013 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 3.5 122
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 3.7 720
2010 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.5 72
2009 Suç Oyuncu Yönetmeni 3.4 227
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 69
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 61
2002 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
8.1 249
2001 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 74
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017