Giriş Kayıt
Joey Starr

Joey Starr (49)


Oyuncu, Müzisyen

Didier Morville, 27 Ekim 1967 Saint-Denis, Seine-Saint-Denis, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen. Polis (2011), Soluksuz Gece (2011), Aşkın Ömrü 3 Yıldır (2011), Büyük Tuzak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Didier Morville
Doğum Tarihi: 27 Ekim 1967
Doğum Yeri: Saint-Denis, Seine-Saint-Denis, Fransa
Diğer Bir İsmi: JoeyStarr | Joeystarr | Didier 'Joey' Morville | D
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.5 1,988
2015 Komedi Oyuncu 8.0 388
2015 48 Oyuncu 3.6 196

Büyük Tuzak
2014 47 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,357
2013 46 Komedi Oyuncu 5.3 177
2013 46 Gerilim Oyuncu 5.6 792
2012 45 Komedi Oyuncu 5.0 212
2012 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,534
2012 45 Komedi Oyuncu 4.9 539

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 44 Komedi Oyuncu 6.1 3,546

Polis
2011 44 Suç Oyuncu 7.3 10,950

Soluksuz Gece
2011 44 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,583

Ölümsüz
2010 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,070
2009 42 Komedi Oyuncu 6.7 868

Me Two
2008 41 Komedi Oyuncu 5.7 775
2008 41 Komedi Oyuncu 5.3 219
2006 Suç Oyuncu 7.5 282
2004 37 Komedi Oyuncu 5.8 10,203

Yamakasi
2001 34 Aksiyon Müzik 6.1 8,671
2001 34 Komedi Oyuncu 5.7 3,360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017