Giriş Kayıt
Fredro Starr

Fredro Starr (46)


Oyuncu

Fredro Scruggs, 18 Nisan 1971 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. Bizim Dansımız (2001), Bağımlılık (1995), Okulda (1999), (1995) Köşe Başındakiler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fredro Scruggs
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1971
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Fredro | Onyx | Fred Scruggs
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 44 Aksiyon Oyuncu 4.3 56
2013 Dram Oyuncu 5.1 133
2008 37 Komedi Oyuncu 4.5 91
2004 33 Aksiyon Oyuncu 4.0 24,704
2002 Suç Oyuncu 9.3 217,139

Bizim Dansımız
2001 30 Dram Oyuncu 6.2 51,021

Okulda
1999 28 Dram Oyuncu 6.0 3,134

Siyah ve Beyaz
1999 28 Suç Oyuncu 5.0 5,231
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,472

Köşe Başındakiler
1995 24 Dram Oyuncu 6.9 17,507

Bağımlılık
1995 24 Korku Oyuncu 6.4 6,696
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,672
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017