Giriş Kayıt
Fredro Starr

Fredro Starr (46)


Oyuncu

Fredro Scruggs, 18 Nisan 1971 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. Bizim Dansımız (2001), Bağımlılık (1995), Okulda (1999), (1995) Köşe Başındakiler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fredro Scruggs
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1971
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Fredro | Onyx | Fred Scruggs
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 44 Aksiyon Oyuncu 4.3 56
2013 Dram Oyuncu 5.1 133
2008 37 Komedi Oyuncu 4.5 91
2004 33 Aksiyon Oyuncu 4.0 24,442
2002 Suç Oyuncu 9.3 211,692

Bizim Dansımız
2001 30 Dram Oyuncu 6.2 50,435

Okulda
1999 28 Dram Oyuncu 6.0 3,134

Siyah ve Beyaz
1999 28 Suç Oyuncu 5.0 5,106
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,406

Köşe Başındakiler
1995 24 Dram Oyuncu 6.9 17,507

Bağımlılık
1995 24 Korku Oyuncu 6.4 6,696
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,522
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017