Giriş Kayıt
Michael Starobin

Michael Starobin


Müzisyen, Müzisyen

Michael Starobin, müzisyen, müzisyen. Life with Mikey (1993), Destino (2003), (1991) Güzel Ve Çirkin 3D (1991), (1992) Alaaddin (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Müzik    
2014 Komedi Müzik 5.8 81

Karmakarışık
2010 Animasyon Müzik 7.8 309,256
2009 Dram Müzik 5.8 38,203
2005 Komedi Müzik    

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Müzik 5.4 13,823
2003 Animasyon Müzik 8.0 2,984
2003 Belgesel Müzik 6.3 272
2002 Komedi Müzik 7.2 177,959

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,128

Herkül
1997 Animasyon Müzik 7.2 150,753

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Müzik    
1997 Müzikal Müzik 6.4 4,395
1997 Kısa Metraj Müzik 7.1 15

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Müzik 6.9 108,341
1995 Animasyon Müzik 6.7 126,105

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Müzik 6.6 59,944
1993 Komedi Müzik 5.5 4,519

Alaaddin
1992 Animasyon Müzik 8.0 272,993

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Müzik 8.0 321,077
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017