Giriş Kayıt
Michael Starobin

Michael Starobin


Müzisyen, Müzisyen

Michael Starobin, müzisyen, müzisyen. Life with Mikey (1993), Destino (2003), (1991) Güzel Ve Çirkin 3D (1991), (1992) Alaaddin (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Müzik 7.5 134,155
2016 Animasyon Müzik    
2014 Komedi Müzik 5.8 81

Karmakarışık
2010 Animasyon Müzik 7.8 318,350
2009 Dram Müzik 5.8 38,681
2005 Komedi Müzik    

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Müzik 5.4 13,823
2003 Animasyon Müzik 8.0 2,984
2003 Belgesel Müzik 6.3 272
2002 Komedi Müzik 7.2 182,371

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,622

Herkül
1997 Animasyon Müzik 7.2 155,845

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Müzik    
1997 Müzikal Müzik 6.4 4,395
1997 Kısa Metraj Müzik 7.1 15

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Müzik 6.9 111,535
1995 Animasyon Müzik 6.7 130,719

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Müzik 6.6 61,223
1993 Komedi Müzik 5.5 4,519

Alaaddin
1992 Animasyon Müzik 8.0 281,375

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Müzik 8.0 335,724
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017