Giriş Kayıt
Michael Starobin

Michael Starobin


Müzisyen, Müzisyen

Michael Starobin, müzisyen, müzisyen. Life with Mikey (1993), Destino (2003), (1991) Güzel Ve Çirkin 3D (1991), (1992) Alaaddin (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Müzik 7.6 110,681
2016 Animasyon Müzik    
2014 Komedi Müzik 5.8 81

Karmakarışık
2010 Animasyon Müzik 7.8 316,500
2009 Dram Müzik 5.8 38,591
2005 Komedi Müzik    

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Müzik 5.4 13,823
2003 Animasyon Müzik 8.0 2,984
2003 Belgesel Müzik 6.3 272
2002 Komedi Müzik 7.2 181,591

Vücut Dili
1997 Komedi Müzik 6.3 33,518

Herkül
1997 Animasyon Müzik 7.2 154,800

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Müzik    
1997 Müzikal Müzik 6.4 4,395
1997 Kısa Metraj Müzik 7.1 15

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Müzik 6.9 110,933
1995 Animasyon Müzik 6.7 129,897

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Müzik 6.6 60,954
1993 Komedi Müzik 5.5 4,519

Alaaddin
1992 Animasyon Müzik 8.0 279,583

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Müzik 8.0 332,684
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (5,071) Kidnap (4,726) Beauty and the Beast (3,297) Contratiempo (1,790) The Fate of the Furious (1,720) Redivider (1,478) Dangal (1,348) The Boss Baby (1,262) The Great Wall (1,139) Get Out (988)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,639) Better Call Saul (7,021) American Gods (6,580) Lucifer (5,082) Twin Peaks (4,544) Into the Badlands (3,896) Supernatural (3,776) Fargo (3,690) Gotham (3,676) The 100 (3,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017