Giriş Kayıt
Kimberleigh Stark

Kimberleigh Stark


Oyuncu

California, USA, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: California, USA
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kimberley Stark | Kimberly Stark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Mesaj
2016 Korku Oyuncu 5.4 12,800
2002 Suç Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 4.6 598
1994 Aksiyon Oyuncu 3.7 559
1994 Aksiyon Oyuncu 3.9 278
1994 Dram Oyuncu 4.1 393
1992 Aksiyon Oyuncu 3.2 147

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Oyuncu 4.5 73
1990 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017