Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 4,517
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,033

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 238,019

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 507,763
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2008 Suç Oyuncu 7.3 9,031
2007 Dram Oyuncu 8.6 165,968

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,757

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 392,044

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,997

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,844
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,880

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 173,167
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,784
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018