Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.7 7,434

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 231,610

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 492,277
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,906
2007 Dram Oyuncu 8.6 159,163

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,295

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 379,909

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,646

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,844
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,612

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 165,120
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017