Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 7,117

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 227,706

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 483,869
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,520
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,837
2007 Dram Oyuncu 8.6 154,769

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,074

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 372,729

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,646

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,844
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,423

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 161,330
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017