Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,336

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 223,428

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 472,816
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,520
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,722
2007 Dram Oyuncu 8.6 150,439

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 31,793

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 363,928

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,186

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,565
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,239

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 156,986
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,425) Assassin's Creed (8,724) Doctor Strange (4,996) Allied (4,218) Moana (2,922) Arrival (2,640) Forushande (2,624) Split (2,441) Passengers (2,326) Lion (2,111)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017