Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 5,272
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,142

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 239,561

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 511,326
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2008 Suç Oyuncu 7.3 9,071
2007 Dram Oyuncu 8.6 167,840

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,891

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 394,812

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,997

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 13,378
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,965

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 174,598
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,784
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018