Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.9 1,152
2015 Suç Oyuncu 7.8 7,896

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 236,089

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 503,302
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,985
2007 Dram Oyuncu 8.6 163,947

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,610

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 388,656

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,997

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,844
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,781

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 170,730
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018