Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,596

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 224,765

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 476,742
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,520
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,722
2007 Dram Oyuncu 8.6 151,526

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 31,874

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 366,961

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,186

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,565
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,300

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 158,377
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017