Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.7 7,504

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 233,132

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 495,677
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,936
2007 Dram Oyuncu 8.6 160,710

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 32,393

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 382,821

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,646

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,844
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,672

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 166,543
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Dizi Altyazıları
Vikings (14,840) Supernatural (6,388) Mr. Robot (5,894) The Big Bang Theory (5,074) Game of Thrones (4,060) Gotham (4,029) Shameless (3,262) Arrow (3,031) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,840) The Flash (2,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017