Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christopher Stanley

Christopher Stanley


Oyuncu

Christopher Stanley, Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Stanley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,185

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 222,028

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 467,978
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,520
2008 Suç Oyuncu 7.3 8,722
2007 Dram Oyuncu 8.6 149,043

Fırsatçı
2005 Komedi Çeşitli 5.8 31,698

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 360,855

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Çeşitli 5.3 15,186

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Çeşitli 5.6 12,565
1996 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,191

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 155,249
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,325
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017