Giriş Kayıt
Maya Stange

Maya Stange


Oyuncu

Maya Stange, oyuncu. XX/XY (2002), Gençlik Günleri (2002), Drown (2015), Killing Ground (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maya Elliott | Maya Sange
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.9 10
2016 Korku Oyuncu 5.8 5,106
2015 Dram Oyuncu 5.2 961
2014 Dram Oyuncu 7.7 814

Yasak Aşk
2013 Dram Oyuncu 6.2 27,861
2013 Dram Oyuncu 6.1 144
2012 Aile Oyuncu 6.6 14,101
2012 Dram Oyuncu 6.2 104
2010 Suç Oyuncu    

Gençlik Günleri
2002 Komedi Oyuncu 5.9 2,490
2002 Dram Oyuncu 6.0 2,896
1998 Dram Oyuncu 6.5 3,206
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,055
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018