Giriş Kayıt
Mihai Stanescu

Mihai Stanescu


Makyaj, Oyuncu

Mihai Stanescu, makyaj, oyuncu. Little Ghost (1997), Şeytanın Tohumları (2001), Final Stab (2001), The Frightening (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıfır Teorisi
2013 Dram Oyuncu 6.1 36,962
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 446

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Oyuncu 4.6 7,177
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Korku Oyuncu 3.1 1,821
2004 Korku Makyaj    
2002 Fantastik Makyaj 2.8 528
2001 Aksiyon Makyaj 3.6 732

Şeytanın Tohumları
2001 Korku Makyaj 3.7 929
2000 Korku Makyaj    

Hayat Treni
1998 Komedi Makyaj 7.7 7,372
1997 Aile Makyaj 8.2 1,847
1996 Korku Makyaj 3.5 187
1994 Aksiyon Makyaj 4.7 824
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017