Giriş Kayıt
Stanimir Stamatov

Stanimir Stamatov (40)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Stanimir Stamatov, 26 Mart 1976 Haskovo, Bulgaristan doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Gri Bölge (2001), Korku Kapanı 5: Kanlı Parti (2012), Vila Roza (2013), On - drakon (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1976
Doğum Yeri: Haskovo, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Staminir Stamatov | Stanimir Stamenov
Takma İsmi: Stany
Burcu: Koç
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2016 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
4.8 407
2016 40 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Dublör
5.3 1,038
2016 40 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.3 1,481
2015 39 Macera Dublör 6.4 833
2015 39 Dram Dublör 6.1 598
2015 39 Aksiyon Dublör 5.0 1,838

Noel Arifesi
2015 39 Komedi Dublör 5.1 1,390
2015 39 Aksiyon Dublör 4.5 838

Dracula: Başlangıç
2014 38 Aksiyon Dublör 6.3 145,515
2014 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.3 1,968

Korku Kapanı 6: Son Çare
2014 38 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
4.3 8,785
2014 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.5 3,540
2014 38 Aksiyon Dublör 6.1 44,443
2013 37 Korku Dublör 6.4 838
2013 37 Aksiyon Dublör 5.2 4,259

Kırmızı Kod
2013 37 Korku Dublör
Yönetmen Asistanı
4.4 691
2013 37 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Örümcekler
2013 37 Bilim-Kurgu Dublör 3.4 3,205

İntikam Kurşunu
2012 36 Aksiyon Dublör 5.7 40,442

Korku Kapanı 5: Kanlı Parti
2012 36 Korku Dublör 4.1 11,937
2012 36 Dram Dublör 4.7 7,843

Cehennem Melekleri 2
2012 36 Aksiyon Dublör 6.6 254,040
2012 36 Aksiyon Dublör 3.6 2,741
2011 35 Aksiyon Dublör 7.1 41,120

Barbar Conan 3D
2011 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 84,185
2011 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Suikast Oyunları
2011 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 13,894
2011 35 Bilim-Kurgu Dublör    
2011 35 Macera Dublör    

Cehennem Melekleri
2010 34 Aksiyon Dublör 6.5 279,077
2010 34 Komedi Dublör 6.6 655
2010 34 Aksiyon Dublör 7.6 1,273

Ninja'nın İntikamı
2009 33 Aksiyon Dublör 6.4 59,590

Turnuva
2009 33 Aksiyon Dublör 6.1 31,119
2009 33 Aksiyon Dublör 5.5 9,735

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 33 Suç Dublör    
2009 33 Aksiyon Dublör 4.3 2,375

Adım Adım Komplo
2009 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 17,162
2008 32 Macera Oyuncu
Dublör
2.9 1,050

Venedik'te Dehşet
2008 32 Korku Dublör 2.5 1,517
2008 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 20,084

Ölülerin Günü
2008 32 Aksiyon Dublör 4.5 17,631

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 32 Aksiyon Dublör    

John Rambo
2008 32 Aksiyon Dublör 7.1 184,895
2007 31 Komedi Dublör 6.3 72
2007 31 Aksiyon Dublör 3.5 150
2007 31 Korku Oyuncu
Dublör
   

Şiddetin Çocukları
2007 31 Gerilim Oyuncu 4.2 322

Tetikçi
2007 31 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   

Son Birlik
2007 31 Aksiyon Dublör 5.4 30,118

Mezara Kadar
2007 31 Aksiyon Dublör 6.0 7,999

Cehennem Çiçeği
2006 30 Suç Dublör 5.6 64,502
2006 30 Aksiyon Dublör 5.1 110,199
2006 30 Macera Dublör 5.3 1,005

Kontrat
2006 30 Dram Dublör 5.7 20,518

Özel Birlik
2006 30 Aksiyon Dublör    

Kara Delik
2006 30 Bilim-Kurgu Dublör    

Gölge Adam
2006 30 Aksiyon Dublör 7.2 12

İsyan
2006 30 Aksiyon Dublör 5.1 4,667

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 30 Aksiyon Dublör 7.0 1,123

Yenilmez 2
2006 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 25,363
2005 29 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 3,130

Tuzak
2005 29 Aksiyon Dublör    
2005 29 Aksiyon Dublör 4.1 189
2005 29 Korku Dublör
Oyuncu
   
2005 29 Gerilim Dublör
Oyuncu
6.0 645

İçimizdeki Düşman
2005 29 Aksiyon Dublör    
2005 29 Gerilim Dublör    

Denizde Dehşet
2005 29 Korku Dublör    

Kontrol
2004 28 Suç Dublör 6.2 6,371

Durdurulamayan
2004 28 Aksiyon Dublör 5.0 4,068

Ölüm Uyanışı
2004 28 Aksiyon Dublör 5.8 7,419

Hava Operasyonu
2004 28 Aksiyon Dublör    

Spartaküs 2
2004 28 Dram Dublör    

Yaratık İstilası
2004 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2003 27 Aksiyon Dublör 2.7 458

İntikam Ateşi
2003 27 Aksiyon Dublör    

Cehennemde
2003 27 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 15,612
2002 26 Biyografi Dublör 6.8 1,855

Canlı Bomba
2002 26 Aksiyon Dublör 3.4 811

Mahşer Treni
2002 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.9 6,181

Temcit Pilavı
2002 26 Dram Dublör 6.2 64
2001 25 Aksiyon Dublör 4.6 6,585

Gri Bölge
2001 25 Dram Dublör 7.1 8,745
2001 25 Aksiyon Dublör 3.4 108

Druidler
2001 25 Macera Dublör 2.6 4,526
2000 24 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 677
1999 23 Aksiyon Dublör 4.1 298
- Aksiyon Yönetmen Asistanı    
- Korku Dublör    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017