Giriş Kayıt
Anne Stallybrass

Anne Stallybrass


Oyuncu

December, Westcliff-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kaptan Onedin (1971) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: December
Doğum Yeri: Westcliff-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.3 192
2000 Dram Oyuncu    

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 647
1971 Korku Oyuncu 6.0 2,543
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018