Giriş Kayıt
Anne Stallybrass

Anne Stallybrass


Oyuncu

December, Westcliff-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kaptan Onedin (1971) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: December
Doğum Yeri: Westcliff-on-Sea, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.2 160
2000 Dram Oyuncu    

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 524
1971 Korku Oyuncu 6.0 2,543
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017