Giriş Kayıt
Mike Stallion

Mike Stallion


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Mike Stallion, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Johnny English'in Dönüşü (2011), Fred Claus (2007), Büyük Umutlar (2012), Kaleyi Fethetmek (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.4 159,488

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 335,232

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 531,439

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.1 781,801

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 452,342

Büyük Umutlar
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 10,343

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 161,083

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 95,167
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,892
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 223,404
2010 Suç Sanat Yönetmeni    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 508,282

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 351,839

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,783
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 33,004

Son Umut
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 388,881

Kör Topraklar
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 3,234
2005 Dram Sanat Yönetmeni    
2005 Dram Sanat Yönetmeni    

Pembe Dokunuş
2004 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 3,577

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 86,826

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 5,690
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 761
1999 Macera Sanat Bölümü    

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 338,653
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 79,818

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,061

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 156,912
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017