Giriş Kayıt
Mike Stallion

Mike Stallion


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Mike Stallion, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Johnny English'in Dönüşü (2011), Fred Claus (2007), Büyük Umutlar (2012), Kaleyi Fethetmek (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2
2019 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.7 400,262

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.2 211,035

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 434,107

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 593,747

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.1 858,105

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 494,844

Büyük Umutlar
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 10,856

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 166,768

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 100,241
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,892
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 231,568
2010 Suç Sanat Yönetmeni    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 528,876

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 364,238

Kayıp Yüzük
2007 Dram Sanat Bölümü 6.6 3,783
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 34,092

Son Umut
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 406,847

Kör Topraklar
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 3,234
2005 Dram Sanat Yönetmeni    
2005 Dram Sanat Yönetmeni    

Pembe Dokunuş
2004 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 3,577

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 90,287

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 6,043
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 761
1999 Macera Sanat Bölümü    

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 351,937
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 82,595

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 64,659

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 162,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018