Giriş Kayıt
James Staley

James Staley (69)


Oyuncu

James Staley, 20 Mayıs 1948 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Düşler (1985), American Dreamer (1984), (1982) Firefox (1982), (1990) Pasifik Tepeleri (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanlış Hüküm
1993 45 Suç Oyuncu    

Pasifik Tepeleri
1990 42 Gizem Oyuncu 6.4 14,862
1989 Komedi Oyuncu 7.0 3,941

Suikast
1987 39 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,079

Tatlı Düşler
1985 37 Biyografi Oyuncu 7.1 3,449

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.8 24,643
1985 37 Dram Oyuncu 7.0 3,287
1984 36 Komedi Oyuncu 5.4 3,569
1984 Dram Oyuncu 6.8 865
1984 36 Macera Oyuncu 6.8 1,149
1983 35 Komedi Oyuncu 4.5 3,003

Sevimli Aile Tatilde
1983 35 Macera Oyuncu 7.4 78,453
1982 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 21,204
1981 Dram Oyuncu 7.6 199
1981 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 715
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,219
1978 Komedi Oyuncu 7.2 7,452
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,654
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017