Giriş Kayıt
James Staley

James Staley (68)


Oyuncu

James Staley, 20 Mayıs 1948 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Dreams (1985), American Dreamer (1984), (1982) Firefox (1982), (1990) Pasifik Tepeleri (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanlış Hüküm
1993 45 Suç Oyuncu    

Pasifik Tepeleri
1990 42 Gizem Oyuncu 6.4 14,619
1989 Komedi Oyuncu 7.0 3,600

Suikast
1987 39 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,079

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.8 23,130
1985 37 Dram Oyuncu 7.0 3,287
1985 37 Biyografi Oyuncu 7.1 3,175
1984 36 Komedi Oyuncu 5.4 3,569
1984 Dram Oyuncu 6.8 865
1984 36 Macera Oyuncu 6.8 1,149
1983 35 Komedi Oyuncu 4.5 3,003

Sevimli Aile Tatilde
1983 35 Macera Oyuncu 7.4 74,696
1982 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 20,287
1981 Dram Oyuncu 7.6 199
1981 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 715
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,235
1978 Komedi Oyuncu 7.2 6,888
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,234
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017